Koja je tajna njezine figure! Salma Hayek zapalila internet fotografijom u bikiniju

Stara kao dobro vino: Ne boji se pokazati kakvu figuru ima. Kaže da javno objavljivanje takvih fotografija smatra "oslobađajućim".

Koja je tajna njezine figure! Salma Hayek zapalila internet fotografijom u bikiniju Instagram/Salma Hayek
18. 12. 2023

Glumica Salma Hayek nnikoga ne ostavlja ravnodušnim, pogotovo kada objavi fotografiju na Instagramu. Osim glumačke karijere, 57-godišnja ljepotica i dalje pronalazi vremena za društvene mreže, a na Instagramu često objavljuje zanimljive sadržaje koji uvijek privlače pažnju širokih masa, a nedavno je pokazala svoju savršenu figuru u bikiniju. Objavila je fotografiju na kojoj stoji naslonjena na kameni zid u preslatkom žutom bikiniju i crnim sunčanim naočalama, dok pozira ležerno raširenih ruku. Fotografija je izazvala lavinu komentara brojnih obožavatelja glumice, koji se nisu suzdržavali od pohvala.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Nema sumnje da je Hayek vrlo samouvjeren. “Objavljivanje fotografija u bikiniju na društvenim mrežama je oslobađajuće”, rekla je za Entertainment Weekly, ne bojeći se svima pokazati koliko joj je zavidna figura, unatoč činjenici da više nije jako mlada.
 

 
Tajna njezine figure
 

Ali ona također puno radi za svoju figuru. Hayek je za People rekla da je za svoju fit tjelesnu građu uvelike zaslužna njezina usredotočenost na dobro držanje, pogotovo kada nema vremena za vježbanje. Radim s jednom ženom u Londonu koja me naučila kako držati tijelo na način da se mišići aktiviraju tijekom dana, objasnila je, no ipak ostaje aktivna i vježba kad god može. Često trči sa svojim psima i pleše, rekla je za časopis Hello. Ljubav prema plesu svakako joj je dobro došla za ulogu u novom filmu Hot Mike: Posljednji ples. Neki od plesnih pokreta koje je morala izvesti u filmu bili su prilično teški, rekla je za Entertainment Tonight. "Vrlo je fizički zahtjevno", rekla je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Ima prilično opušten pristup kada je prehrana u pitanju. "Ne volim dijete i nisam dobra u tome", rekla je Hayek za New York Times 2017. Umjesto toga, oslanja se na uravnoteženu prehranu punu hranjivih namirnica, kao i namirnica koje joj ispunjavaju dušu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.