Salma Hayek razmetala se svim svojim čarima u prekrasnoj "kristalnoj" haljini

Na dodjeli Zlatnih globusa pojavila se u nezaboravnom stilu, a njen svjetlucavi korzet jedva je držao sve na mjestu.

- "Voljela bih da vam mogu reći da sam doletjela iz Europe, probudila se i samo uvukla ovu haljinu. Ali zapravo, bila je potrebna cijela 'beauty armija' obučenih stilista da me stiliziraju za sinoćnji crveni tepih", napisala je Salma.

Salma Hayek razmetala se svim svojim čarima u prekrasnoj "kristalnoj" haljini salma hayek / instagram
12. 1. 2023

Meksičko-holivudska glumica Salma Hayek zasigurno je jedna od onih slavnih osoba koje nikad ne prolaze nezapaženo. Osim glumačkim talentom, lijepa latino filmska diva dobro zna da pažnju može privući i svojim raskošnim oblinama i bujnim dekolteom, a upravo je zbog njega ponovno bila u središtu zbivanja na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. 

56-godišnjakinja je dobro raspoložena pozirala s kolegom Harveyjem Guillenom s kojim su surađivali na drugom dijelu animiranog filma Mačak u čizmama: Posljednja želja. Za tu je prigodu odabrala bež haljinu optočenu kristalima koju je pokazala iz svih kutova. Glumičina objava nekoliko fotografija i videa na Instagramu izazvala je divljenje njezinih filmskih kolega, uključujući Jessicu Albu i Vanesse Hudgens.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Voljela bih da vam mogu reći da sam doletjela iz Europe, probudila se i samo uvukla ovu haljinu. Ali zapravo, bila je potrebna cijela 'beauty armija' obučenih stilista da me stiliziraju za sinoćnji crveni tepih", napisala je Salma. Glumica, koja je karijeru započela pojavljivanjem u meksičkim telenovelama, udana je za 60-godišnjeg milijardera Francois-Henrija Pinaulta. Par se počeo viđati 2006. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine. Ubrzo su potvrdili zaruke i vjenčali se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je bilo i u Veneciji.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.