Prijatelj razotkrio Georginu Rodriguez otpuživši je da drsko laže: "Reći ću ti kako je stvarno upoznala Ronalda..."

Prodavala je odjeću kada se u nju zaljubio jedan od najbogatijih i najuspješnijih sportaša u povijesti. Je li stvarno bilo tako?

Prijatelj razotkrio Georginu Rodriguez otpuživši je da drsko laže: "Reći ću ti kako je stvarno upoznala Ronalda..." Georginagia/Instagram
7. 4. 2023

Sve do 2016. Georgina Rodriguez, rođena u Buenos Airesu, zapravo je bila nepoznata osoba. Kći majke Španjolke i oca Argentinca, živjela je u Madridu, gdje je živjela od prodaje odjeće. Istina, u dućanu prestižne marke Gucci, ali ipak: prodavala je odjeću i bila djevojka potpuno nepoznata široj javnosti.

47 milijuna sljedbenika

Ali onda joj se život promijenio i postao teži. Sjekira joj je pala u usta, poljubila ju je božica Fortuna, a svi bogovi ovoga svijeta milovali su je. Upoznala je ... Cristiana Ronalda! Danas je svi znaju. Na Instagramu je prati više od 47 milijuna ljudi. Ona više ne mora prodavati odjeću. Sada je ona ta koja kupuje u Gucciju.

Njezin život je prestižan, mogao bi biti teži. Uvid u njega ponudila je i u dokumentarnoj seriji Sem Georgina, u kojoj je ponovila priču o tome kako je upoznala Ronalda. Rodriguez tvrdi da se Ronaldo zagledao u nju tijekom posjeta dućanu Gucci u koji je došao sa sinom i prijateljem.

To je bio pravi Princ na bijelom konju

Prema njezinim riječima, ljubav je odmah trebala biti u zraku, ali onda... Uslijedila je bajka. Bogati "princ na bijelom konju" zaljubio se u "siromašnu" prodavačicu odjeće i živjeli su sretno do kraja života.

Sve lijepo i lijepo, ali Pablo Bone tvrdi da njegova bivša kolegica Georgina Rodriguez laže. "S Georginom sam radio u Gucciju, otprilike dva mjeseca prije nego što je postala poznata. Sreli smo se nekoliko puta u dućanu, ona je bila na ženskom odjelu, ja na muškom. Cristiano je nekoliko puta dolazio u dućan, ali ipak, što kaže da nije istina Georgina", kaže Pablo Bone, koji tvrdi da je Ronalda svaki put kad bi ga posjetio poslužio voditelj trgovine.

"Tako visoko profilirane kupce uvijek su usluživali voditelji trgovina. Kad je Ronaldo ušao u trgovinu sa sinom i prijateljem, naravno da smo svi buljili u njega, a Georgina je baš u tom trenutku izašla iz sobe. Definitivno nisu razgovarali u to vrijeme," nastavio je Bone.

 
"Istina je da su se nekoliko tjedana kasnije sreli na jednom od tuluma u Madridu, gdje su se zatim malo bolje upoznali."
 

 
Ako podvučemo crtu ispod svega, prvo što se možemo zapitati je zašto bi, dovraga, netko lagao o tome kako je upoznao partnera... U trgovini? Na zabavi? To stvarno nije važno.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.