Ronaldova Georgina objavila je prve fotografije iz njihova novog doma u Saudijskoj Arabiji i dobila milijune lajkova

"Ljubav”, napisala je u opisu jedne od fotografija koju je u 24 sata lajkalo više od 2,5 milijuna ljudi. Prva fotografija obitelji Ronaldo iz Saudijske Arabije, novog doma najplaćenijeg nogometaša svih vremena.

Ronaldova Georgina objavila je prve fotografije iz njihova novog doma u Saudijskoj Arabiji i dobila milijune lajkova Georginagia/Instagram
6. 1. 2023

Lijepa partnerica Cristiana Ronalda, 28-godišnja Georgina Rodriguez, na Instagramu je objavila prvu fotografiju iz Saudijske Arabije, kamo se obitelj preselila nakon potpisivanja Ronaldova novog ugovora s klubom Al Nassr. Na njoj su njihova nasmijana djeca, kći Bella Esmeralda i sin Mateo kojega im je rodila surogat majka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Kasnije je objavila niz fotografija na kojima pozira u vrlo sportskom izdanju, u cijeloj bijeloj boji osim sportske kape koja je crne boje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

“Predivno”, “Kako je lijepo”, “Dobro došli u Saudijsku Arabiju”, “Prekrasna ste dama”, “Stoji vam bijela boja”, samo su neki od komentara koje je dobila od svojih pratitelja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.