Pogled na Ronaldovo lice kada je shvatio o čemu Georgina priča već je internetski hit (VIDEO)

Tijekom nedavnog boravka u Madridu medijske pažnje nije nedostajalo, što je rekla njegova odabranica?
 

Pogled na Ronaldovo lice kada je shvatio o čemu Georgina priča već je internetski hit (VIDEO) Twitter/LLF
14. 6. 2023

Internetom kruži snimka na kojoj Cristiano Ronaldo koluta očima dok njegova partnerica Georgina Rodriguez odgovara na pitanje novinara. Zvjezdani par proveo je nekoliko dana u Madridu, a dva su razloga za posjet španjolskoj prijestolnici: diploma Georginine sestre, a ujedno su se ovdje zaustavili na poslovnim sastancima vezanim uz proizvodnju i prodaju vlastite alkalne mineralne vode. Ursu.

Kako javljaju španjolski mediji, tijekom promotivnog događanja novinari su Georginu pitali i bi li se udala za Cristiana, na što je Argentinka odgovorila: "Naravno". Ronaldo nije mogao sakriti iznenađenje ovime, sve su zabilježile kamere.

Prema njegovim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama, portugalska nogometna zvijezda je tako reagirala jer ga je iznenadilo što je Georgina uopće odgovorila na pitanje.

Georgina i Ronaldo zajedno imaju kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njihova biološka djeca, dok je surogat majka rodila i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. Nažalost, par je lani u travnju izgubio sina koji je preminuo tijekom poroda. Mnogo se nagađalo o njihovim zarukama, no nogometaš još nije pokleknuo pred svojom odabranicom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.