Najseksi baka na Balkanu: Neda Ukraden priznala šta misli o ovoj tituli

- Voljela bih da me u biografskom filmu glumi Nina Badrić. Ikona balkanske glazbene scene otkrila je zašto više ne traži idealnog partnera te koga želi glumiti u biografskom filmu.

Najseksi baka na Balkanu: Neda Ukraden priznala šta misli o ovoj tituli Instagram/Neda Ukraden
29. 8. 2023

Neda Ukraden nedavno je proslavila 73. rođendan. Strast prema životu i nevjerojatna snaga njezin su zaštitni znak, a za hrvatski medij IN Magazin otkrila je zašto toliko uživa u ovom životnom razdoblju.

"Divno je, fantastično. Sada sam u tako divnom periodu života da stvarno uživam, a to nije fraza. Uvijek mi je divno kad se probudim ujutro na svoj rođendan i kad sam okružena svojim najmilijima, okružena sam s puno ljubavi i hvala Bogu zdrava sam. Što više čovjek može poželjeti?" rekla  je pjevačica.
 

Najljepša bakica na cijelome Balkanu

Često je nazivaju najljepšom bakom na Balkanu, jer zaista izgleda odlično za svoje godine. Budući da često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu, mnoge zanima kako održava formu i vitalnost."Važno je malo duhovnog zdravlja. Pazite, možete biti zategnuti kao žica i jako nesretni, ali onda ta nesreća, zamjeranje izjeda i jede vas, stvara ne samo bore, nego stvara nezdravu kemiju u tijelu. I to je moja poruka svim ženama, a posebno njima, jer mladost se od nas traži pod svaku cijenu. Mislim da zrelost donosi ljepše, normalnije, mirniji život”, objasnila je pjevačica za spomenuti portal.
 

Želi da je glumi u filmu...?

Zvijezda se dotakla i sjećanja na kolege pjevače, s kojima su se družili na brodu. "Vidite, ovaj brod, koji smo zvali brodom budala, bio je mjesto koje je dovodilo poznate pjevače. Tih godina, od Olivera, Kiće, Fosilova do velikog Jadrana, o tome sam pisala u svojim knjiga Zora je zadani", rekla je. Rekla je i da bi voljela da je u biografskom filmu glumi Nina Badrić.

"Pa, kao prvo, Nina mi je draga osoba, a kao drugo, mislim da smo fizički jako slične, barem ovo lice. Mislim da bi to fizičko poklapanje bilo gotovo idealno", uvjerena je pjevačica.
 

Balkanska zvijezda kaže i da traži muža koji mora imati određene kvalitete. "Uvijek ističem da ne tražim idealnog muškarca, jer takav sigurno ne postoji. Nažalost, ja sam ona žena koja kad voli svog muškarca za kojeg je uvjerena da je taj, ulaže u to odnos bez zadrške. Onda je ovo najljepše jelo, najljepši tanjur, najljepša čaša, ali puno puta se ne prepozna, čak ni ne uzvrati. Što bi rekla moja baka, bog truda žali", zaključila je.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.