Obara s nogu! 72-godišnja Neda Ukraden objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i zapalila društvenu mrežu: "Bez komentara..."

Poznata pjevačica Neda Ukraden fotografijom koju je objavila očarala je i impresionirala brojne pratitelje na internetu. Ona je u kupaćem kostimu.

Popularnu pjevačicu na Instagramu prati više od 343 tisuće ljudi.

Obara s nogu! 72-godišnja Neda Ukraden objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i zapalila društvenu mrežu: "Bez komentara..." Instagram/Neda Ukraden
30. 6. 2023

Neda Ukraden oduševila je društvene mreže. 72-godišnja pjevačica (16. kolovoza će proslaviti 73. rođendan) objavila je fotografiju na kojoj u modernom jednodijelnom kupaćem kostimu izgleda nevjerojatno mladoliko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Otvaranje sezone 2023.", napisala je uz fotografiju, a na Instagramu su odmah zaredali brojni komentari. "Prekrasna, elegantna dama!", "Jedna jedina kraljica!", "Sve pohvale za izgled i stajling.", "Uvijek top bomba!", "Ovo treba znati...umjereno, ukusno i bez mrvica vulgarnosti.” , “Bila je i ostala dama sa stilom”, glasili su neki od komentara koji su osvanuli ispod njezine objave koju su u nekoliko sati lajkale tisuće njezinih pratitelja. Popularnu pjevačicu na Instagramu prati više od 343 tisuće ljudi.

Lijepa i znana pjevačica uživa u vili u Imotskom

Neda Ukraden nedavno se javno pohvalila novom vilom koju je uredila u Imotskom. To je njezina obiteljska kuća koju je nedavno obnovila. Od srušenih zidova sagradila je luksuznu vilu s bazenom i velikom okućnicom punom zelenila, piše hrvatski portal Show buzz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pjevačica je rođena u Imotskom i tu je živjela prve godine života. Zbog očeva posla tijekom odrastanja često se selila, a tijekom školovanja često je mijenjala škole. Na kraju se skrasila u Beogradu, a uz bazen njene vile snimljena je i fotografija pjevačice u kupaćem kostimu s kojom je dobila veliki odjek obožavatelja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.