Schumijeva kćer: JAHAČICA OD MILIJUN DOLARA! Pogledajte kako danas izgleda kći Michaela Schumachera (zarađuje vrtoglave iznose eura)

Gina Maria Schumacher, kći Michaela i Corinne Scumacher, uspješna je jahačica s odličnim referencama i podvizima.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Schumijeva kćer: JAHAČICA OD MILIJUN DOLARA! Pogledajte kako danas izgleda kći Michaela Schumachera (zarađuje vrtoglave iznose eura) Posnetek zaslona/Instagram profil Gina Schumacher
11. 1. 2024

Gina Maria Schumacher je najstarije dijete bivšeg vozača Formule 1 Michaela Schumachera i njegove supruge Corinne. U središtu pozornosti našla se nakon što je na Instagramu podijelila fotografije svog života s Michaelom prije nego što je doživio tragičan pad na skijanju.

Kako smo ranije izvijestili, trkač Formule 1 nije viđen u javnosti već neko vrijeme na skijaškoj nezgodi koja mu se dogodila deset godine u Francuskoj, a njegovo zdravstveno stanje obitelj je toliko brižno skrivala da malo ljudi zna za njegovu dijagnozu. Međutim, njegov bivši kolega Johnny Herbert nedavno je otkrio da je sedmerostruki bivši prvak navodno na putu oporavka i da sada "sjedi za stolom", iako se ne zna je li ta informacija točna.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Gina, 26, iskusna je jahačica i živi u Švicarskoj sa svojim 27-godišnjim zaručnikom Iainom Bethkeom. Djetinjstvo je provela daleko od očiju javnosti jer je njezin otac bio vrlo zaštitnički nastrojen prema njihovom odrastanju. Njemački časopis Bunte nedavno je objavio vijest da će se Gina udati za Iaina u luksuznoj obiteljskoj vili na Mallorci.

Iain, koji dolazi iz Berwangena u Njemačkoj, često se pojavljuje na Gininim fotografijama koje ona dijeli na društvenim mrežama. Iain je također veliki ljubitelj konja i doslovno su se upoznali u staji. Mladi par vjenčao se 3. siječnja, dan nakon desete godišnjice tragične skijaške nesreće, napunio 55 godina, a u rujnu 2020. navodno će boraviti u vili na Mallorci.

Španjolski tisak izvijestio je tada da se preselio iz svog švicarskog doma na ekskluzivno imanje Las Brisas u blizini Andratxa na jugozapadu otoka. Majka i kći imaju ranč u švicarskom gradu Givrinsu koji je Michael 2005. dao Corinni. za desetu godišnjicu braka, a sada tamo organiziraju jahanje.

"Za sve ovo moram zahvaliti Michaelu. Kad sam imala 30 godina, sanjala sam o posjedovanju konja, pa me odveo u Dubai da gledam arapske konje", prisjeća se Corinna.

Tamo se, kaže, zaljubila u jahaćeg konja Tysona, a kada se posvetila jahanju postala je europska prvakinja. Corinna je tada imala 40 konja, a Michael se hvalio kako će raditi kao pomoćni radnik, čistiti štale i voziti kamion Gina Maria je pobijedila na nekoliko natjecanja, uključujući FEI Svjetsko prvenstvo 2017. u Švicarskoj.

Godinu dana kasnije osvojila je zlatnu medalju na Cavalliju u New Reining Associationu i bila prva na juniorskom Svjetskom prvenstvu. Njezin je uspjeh nešto što je Michael jednom predvidio da će se dogoditi.

"Kad mi je suprug rekao da će jednog dana Gina biti puno bolja od mene, nisam bila impresionirana. Pomislila sam, 'Hej, kako je došao do tog zaključka?'' Radim s konjima od jutra do mraka i trudim se sve naučiti.

Onda mi je rekao: 'Previše si dobra. Gina bi učinila sve za konje, ali zna i reći ne i proći kroz to', otkrila je Corinna Majka i kći otvorile su i ranč od 162 hektara u Gordonvilleu u Teksasu, s 40 velikih štala, a Gina se nedavno udružila s modnom markom Herzens Angelegenheit kako bi stvorila liniju odjeće inspiriranu njezinom strašću prema konjima. Na njihovoj web stranici stoji: "S četiri svjetska prvenstva i dvanaest europskih naslova, sada se etablirala kao jedna od najboljih u svom području.

Gina je prva Njemica koja je proglašena 'Jahačicom od milijun dolara', što znači da sa svojim zarađenim približno milijun eura iz aktivnosti.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HERZEN'S ANGELEGENHEIT (@herzensangelegenheit)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.