Novi početak za obitelj Schumacher. Mijenjaju Ženevsko jezero za Mallorcu. Veliki planovi supruge Corinne

Ubuduće će Španjolska biti novi dom Schumacherovih. Obitelj bivšeg trkača koji je pretrpio teške ozljede u skijaškoj nesreći prije gotovo punog  desetljeća priprema se za veliku promjenu u životu. Nadaju se da će živjeti mirnije.

Novi početak za obitelj Schumacher. Mijenjaju Ženevsko jezero za Mallorcu. Veliki planovi supruge Corinne Pinterest/profil
31. 7. 2022

Corinna Schumacher, supruga bivšeg prvaka Formule 1 Michaela Schumachera, priprema sve što je potrebno za preseljenje obitelji u blizini grada Port Andratxa na Mallorci. Trkač je navodno proveo zimu s obitelji u vili na španjolskom otoku, prenosi "The Sun". Ogromna vila, koja će im pružiti dovoljno privatnosti od paparazza, navodno vrijedi čak 27 milijuna funti, što je oko 32 milijujna eura Osim Michaela i Corinne s njima će i njihovo troje djece.

Mediji već dulje vrijeme nagađaju da se obitelj planira preseliti, no ovoga su puta navodno bili jako blizu ostvarenja tog cilja.

Corinna navodno ima "velike planove" za obitelj u Španjolskoj, uključujući izgradnju ranča u blizini vile. Španjolski otok, na koji bi se trebali preseliti, dosad je nekoliko puta posjetila helikopterom. Očekuje se da će Michael, koji nije viđen u javnosti od teške nesreće 2013. godine, na otok doći helikopterom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael & Corinna Schumacher (@michaelandcorinna)

Obitelj je do sada živjela u vili na Ženevskom jezeru koja se već neko vrijeme prodaje.

Oporavlja se od teške nesreće

Michael Schumacher oporavlja se od teške nesreće na skijanju u Meribelu krajem 2013. godine, u kojoj je zadobio teške ozljede glave i šest mjeseci bio u induciranoj komi. Godinu dana kasnije vraćen je u svoj dom, a od tada je u javnost curilo jako malo informacija o njegovom zdravstvenom stanju. Obitelj Schumacher drži ih u strogoj tajnosti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.