Kako napraviti najbolju reklamu za Hrvatsku u SAD-u? Luka Dončić zna odgovor, njegova objava snažno odjekuje (FOTO)

Punat je u njegovu srcu i zbog njega Amerikanci sve više vole Krk! Nema većeg ambasadora HR turizma od najboljeg europskog košarkaša u USA! On toliko voli Hrvatsku da ne prestaje govoriti o njoj. Jeste li već vidjeli posljednju objavu Luke Dončića?

Kako napraviti najbolju reklamu za Hrvatsku u SAD-u? Luka Dončić zna odgovor, njegova objava snažno odjekuje (FOTO) Instagram/Luka Dončić/fotomontaža
20. 2. 2024

Svjetska zvijezda, vrhunski košarkaš, a ujedno i dječak kojem šala nije strana. Luka Dončić još jednom je dokazao da Sila ima zanimljiv smisao za humor. Njegov objave ovoga puta najviše su razveselile... Hrvati! Novopečeni otac Luka Dončić i ove je sezone jedan od najistaknutijih košarkaša sjevernoameričke NBA lige. Na trenutke se čini kao da mu je rođenje Gabrijele, čije je fotografije do sada nekoliko puta podijelio s obožavateljima, dalo novi poticaj. Prije stanke zbog all-star vikenda njegov Dallas već je ostvario šest uzastopnih pobjeda, a rezultat toga je bio sjajno raspoložen Luka Dončić na spektaklu u Indianapolisu. Ništa drugačije nije bilo ni nakon završetka All-Star utakmice, nakon koje se Luka Dončič javio čak iz... Punta na otoku Krku! To je istina?

Mnogi su uvjereni da to nije tako te da se Luka Dončić opet samo našalio u svom stilu. I Dallas, gdje živi, ​​i Indianapolis, gdje je održana All-Star utakmica, jednostavno su predaleko od Punta da bi Luka Dončić tijekom sezone otišao baš tamo. Uostalom, nedugo zatim uočen je u ljetovalištu Cabo na južnom dijelu poluotoka Baja California... Pa, malo je reći da je Luka Dončić prije svega napravio iznimnu reklamu Hrvatskoj.

 
Dončić se već našalio na sličan način

Već se šalio na sličan način za vrijeme pandemije covida, čak je i tada lokaciju na kojoj bi trebao biti nazvao "Punat". A ni tada ga vjerojatno zapravo nije bilo...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.