Jamie Foxx mari za svoju sigurnost

U listopadu prošle godine prvi put je prikazano ovo vozilo. Jamieu Foxxu nije trebalo dugo...

Jamie Foxx mari za svoju sigurnost @iamjamiefoxx - instagram
25. 1. 2019

Na prvi pogled grdosija iz tvornice Rezvani ostavlja dojam urbanog oklopnog vozila. Zapravo nismo daleko od istine. Zove se Tank i u svome neobičnom izgledu uključuje ogromne off-road kotače, male prozore, crnu mat boju i impresivnu visinu, nešto što ćemo u budućnosti sigurno gledati u mnogih vojnih vozila. Jedan od prvih vlasnika ovoga vozila je holivudska zvijezda Jamie Foxx, koji se na svom instagramu pohvalio dvjema fotografijama s više od 4,4 milijuna trackera. 

 

@rezvanimotors #tank #lovemachine #oneofone #backonmyfunnyshit #beatshazam

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

Vozilo je pogonjeno 6,4-litrenim motorom V8 motorom s 500 konjskih snaga. Ima pogon na sva četiri kotača, a svoj primjerak možete naručiti online, gdje ga također dizajnirate prema vlastitim željama i potrebama. Cijena se kreće od 145.000 eura naviše, a isporučuje se u roku 12 tjedana.

Možete birati boju (Jamie je odabrao stealth sivo, a u izboru su još metalik crna, crvena i bijela, srebrna, bakrena i žarko žuta) i više od trideset drugih opcija za opremanje interijera s istim performansama vozila. Ako ništa drugo, uz ovo vozilo zombie apokalipsu preživljavate bez previše muke.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.