Kate Middleton ovim je potezom šokirala i najbliže okruženje, a sada je sve izašlo na vidjelo

Kate Middleton još uvijek je na liječenju od raka, ali za sada javnost o tome zna malo pouzdanih informacija.

Kate Middleton ovim je potezom šokirala i najbliže okruženje, a sada je sve izašlo na vidjelo princeandprincessofwales/instagram
29. 3. 2024

Nije više nikakva tajna da Kate Middleton (42) ima vrlo uzak krug prijatelja. S njima dijeli određene informacije iz svog života, a čini se da je do sada nisu iznevjerili i otkrili njezine tajne medijima. Ali kad je saznala da ima rak, odlučila je to prešutjeti od njih. Stoga ne čudi da su njezini prijatelji bili uznemireni jer im Kate sama nije rekla za dijagnozu. "Bili smo šokirani. Rijetki su znali što se događa", rekao je izvor blizak Kate za People. Tvrde da nisu znali da je Kate ovakva te da će im prešutjeti vrlo važne informacije. Navodno se bojala da će iznimno osjetljiva vijest o njoj dospjeti u javnost, pa je rekla samo onima za koje je mislila da će šutjeti, poput svojih roditelja. Nije htjela riskirati da otkrije da ima rak prije nego što ona i William to objasne svojoj djeci, prinčevima Georgeu i Louisu te princezi Charlotte.Kensingtonska palača nije otkrila detalje, ali su rekli da su uvjereni da će se princeza u potpunosti oporaviti. U priopćenju su objasnili da se u trenutku operacije abdomena u siječnju nije znalo da je riječ o karcinomu. Prema njezinim riječima, njoj i princu Williamu trebalo je malo vremena kako bi svojoj djeci sve objasnili na najprikladniji način i uvjerili ih da će sve biti u redu. Dodala je kako im sada treba malo vremena, prostora i privatnosti. Izostanak princeze iz javnosti nedavno je potaknuo mnoga nagađanja. Princeza je u siječnju hospitalizirana zbog operacije abdomena, nakon koje je u bolnici provela 14 dana. Od tada se oporavlja kod kuće. Prvotno se govorilo da će se javnim dužnostima vratiti nakon Uskrsa, no to se sada neće dogoditi, a vjerojatno nije sasvim jasno ni kada će se moći vratiti. Još prije toga britansku javnost šokirala je vijest da je i kralj Charles obolio od raka. Buckinghamska palača ne otkriva detalje o njegovom zdravstvenom stanju, samo da se ne radi o raku prostate. Na društvenim mrežama teoretičari zavjere se hvale kako je upravo zbog njih i njihovih tvrdnji svijet doznao za princezino pravo zdravstveno stanje, jer da nisu počeli nagađati zašto se ne pojavljuje u javnosti, palača bi vjerojatno i dalje bila šuti o svemu.Kate je sve pokušala zataškati objavom fotografije sa svoje dvoje djece na britanski Majčin dan, no samo je pogoršala stvar jer se pokazalo da je fotografiju fotošopirala. Kasnije se morala ispričati i rekla da se malo zanijela.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.