Kralj Charles ostaje uporan i ne želi ispuniti ovu želju princa Harryja

Kralj Charles po svemu sudeći neće popustiti i čini se da Harryju neće ispuniti veliku želju.

Na strani kralja Charlesa je i kraljev stariji sin, prijestolonasljednik William, koji je svima jasno dao do znanja da brata ne želi vidjeti u Londonu.

Kralj Charles ostaje uporan i ne želi ispuniti ovu želju princa Harryja Royal family /Instagram
20. 2. 2024

Iako kralj Charles želi popraviti svoj odnos sa svojim mlađim sinom, kralj je uporan oko Harryjeva povratka kao radnog člana kraljevske obitelji. Glasine da bi se princ Harry još uvijek mogao vratiti u London i ponovno biti radni član kraljevske obitelji, barem dok ne završi liječenje njegova oca kralja Charlesa III., sada su u potpunosti razotkrivene.

Nakon što je kralj Charles III. fotografiran kako odlazi na misu u nedjelju u crkva sv. Marije Magdalene u Sandringhamu, postalo je jasno da do takvog scenarija neće doći.

Izvor blizak palači tvrdi da kralj čvrsto stoji pri svojoj odluci da za princa Harryja nema povratka, što znači da ga ništa ne može pokolebati da promijeni svoju odluku i omogući mu da ponovno postane radni član kraljevske obitelji. .Ali to ne znači da 75-godišnji kralj Charles nije otvoren za bilo kakve pokušaje popravljanja odnosa sa svojim sinom u bliskoj budućnosti. Unatoč tome što je Harry jasno dao do znanja da će se vratiti, pogotovo ako ga otac pozove, čini se da od toga ništa nije bilo. Na strani kralja Charlesa je i kraljev stariji sin, prijestolonasljednik William, koji je svima jasno dao do znanja da brata ne želi vidjeti u Londonu. Nije tajna da princ William i princ Harry već dulje vrijeme imaju prilično hladan odnos, a čini se da ni bolest njihova oca neće puno promijeniti Umjesto da podijele obveze, princ William preuzeo je sve obveze nakon što je neko vrijeme proveo s njezino dvoje djece i Kate Middleton, koja se oporavlja od operacije abdomena. Čini se da je na kraljevskom dvoru sve po starom te da se Harry ni ubuduće neće previše viđati na dvoru jer mu kraljevska obitelj i dalje jako zamjera što ih je javno oklevetao i ispričao brojne pikantne detalje s britanskog dvora.
 

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.