Brat pokojne princeze Diane ispričao svoju istinu o Kate Middleton, ovo su detalji

Da, članovi kraljevske obitelji također imaju pravo na bolovanje, zar ne?

Brat pokojne princeze Diane ispričao svoju istinu o Kate Middleton, ovo su detalji Pixsell /chris Jackson Press Association
21. 3. 2024

No očito ovoga puta ne ide sve prema očekivanjima. Pošto je bila velška princeza Kate Middleton povukao iz javnosti nakon operacije abdomena, svašta se već dogodilo. Kraljevske palače su se utišale, ne komentiraju njezino stanje, samo su objavili da želi što više privatnosti, ovo je očito bio pravi poligon za razne teorije zavjere koje su isplivale na površinu. Neki su baš nevjerojatni, a drugi... Pa, možda u njima i ima istine, tko zna. No ovo što se sada dogodilo zasigurno će posebno pogoditi popularnu princezu.Nadležni u londonskoj klinici, privatnoj bolnici u kojoj je operirana, pokrenuli su hitnu istragu nakon tvrdnji da je barem jedan član osoblja pokušao pristupiti Privatne medicinske informacije princeze od Walesa nakon operacije, izvijestio je Daily Mail.Bolnica je odbila potvrditi radi li osoba koja je navodno pokušala hakirati njezinu medicinsku dokumentaciju i kada se točno dogodio incident. Iz ureda za informiranje potvrdili su samo da su zaprimili dojavu o prekršaju te da su informacije koje su dobili u postupku provjere, o svemu je već obaviještena Kate Middleton, a glasnogovornik Kensingtonske palače samo je kratko poručio : "To je stvar Londonske klinike." U svakom slučaju, ovo je stvarno loša stvar, i sigurno ne utječe na dobrobit princeze od Walesa.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.