Manje poznata sestra velike Josipe koja je na Valentinovo proslavila rođendan, napunila je 74 godine

Mnogi ne znaju da Josipa ima mlađu sestru. Zove se Mirjana i jako su bliske. Na fotografiji je jasno da i fizički jako sliče, zar ne? Sjajna Josipa ima veliku podršku u njoj, na Instagramu ju je otkrila javnosti.

Manje poznata sestra velike Josipe koja je na Valentinovo proslavila rođendan, napunila je 74 godine Josipa Lisac / Instagram
16. 2. 2024

Josipa Lisac  je uvijek bio nešto posebno na glazbenoj sceni bivše zajedničke države. Isticala se svojim glasom koji mnogi i danas rado slušaju, kao i svojim modnim odabirima koji su često bili prilično ekstravagantni i uvijek vrlo ukusni, baš ona - i to iz jednostavnog razloga: ona ih itekako zna nositi , što je više puta dokazala. Josipa je na Valentinovo proslavila rođendan, napunila je 74 godine, a mnogi ne mogu vjerovati da je već navršila toliko godina.Još uvijek je vrlo energična dama, ali i aktivna, kreativnost joj je rođena u kolijevci. Mnogi ne znaju da Josipa ima mlađu sestru – malo smo prolistali njezinim Instagram profilom i pronašli fotografiju na kojoj je u društvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Sestra se zove Mirjana i jako su bliske. Gospođa Mirjana rijetko se pojavljuje u javnosti, pa su scene u kojima bi bili zajedno vrlo rijetke. Na fotografiji je jasno da i fizički jako sliče, zar ne? Očito se dvije dame jako dobro razumiju i uvijek su jedna drugoj podrška." Fantastična fotografija. Ne može se reći koja je ljepša. Dva vrlo zanimljiva i lijepa lica. Mislim da su svi koji ih osobno poznaju privilegirani. Josipa je poznata : prekrasna... Ali sada imamo dvojnice. Fantazija, dvije Grete Garbo," Vau, to je iznenađenje, imamo dvije prekrasne Lisice", oglasili su se Josipini pratitelji na sceni koju je objavila prije šest godina. Bila je sama nešto posebna već u mladosti i odisala je pravom elegancijom. Jasno je to iz scene koju je objavila na svoj 74. rođendan. Riječ je o njenoj slici iz mladosti, kada je imala 14 godina, na kojoj nosi elegantnu crnu haljinu. Kosa joj je ravna i tamna, a frizura je i danas aktualna. Neke su žene doista bezvremene, moglo bi se reći s tim...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.