Supruga Novaka Đokovića podijelila je poseban obiteljski trenutak: proslavili su...

Obitelj srpskog teniskog šampiona zajedno je proslavila poseban dan koji je njihovoj kćeri značio još više. Tarin 5. rođendan, a tome je tako je ne nastupa na USA Openu.

- "Nisam se cijepio i ne namjeravam se cijepiti protiv novog koronavirusa"! Eto i sad je s obitelji. I nije tako loše, zar ne?

-
 

Supruga Novaka Đokovića podijelila je poseban obiteljski trenutak: proslavili su... Instagram/Jelena Djokovic
6. 9. 2022

Jelena Đoković ju braku je s teniskim prvakom Novakom Đokovićem od 2014. Imaju dvoje djece, Taru i Stefana. I prva je proslavila svoj 5. rođendan koji je cijela obitelj proslavila zajedno. Zajedno su se odmorili, a tenisačeva supruga tim povodom napisala je tople riječi.

Tarin 5. rođendan

Đokovićeva supruga oglasila se na Instagramu i podijelila obiteljske trenutke s Tarinog 5. rođendana. Na prvom od njih možemo vidjeti bračni par Đoković kako se smiješi u kameru.

Na jednoj od fotografija petogodišnja djevojčica odjevena je kao princeza. U ružičastoj suknji s velom i krunom na glavi zavrtjela se na temu zabave koja je prema plakatima u pozadini bila obojena u "baletnu" temu.

Između ostalog, vidi se i da se obitelj družila uz more, jer su stariji sin i tenisačica odjeveni u kupaće hlačice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Bivši prvi tenisač svijeta ne sudjeluje na Grand Slamu

Bivši svjetski broj jedan ne smije igrati na Grand Slamu United States Open jer nije cijepljen protiv novog koronavirusa. Svoju je odluku već nekoliko puta obrazložio u medijima: "Nisam se cijepio i ne namjeravam se cijepiti protiv novog koronavirusa", otkrio je nedavno 35-godišnjak na konferenciji za novinare u Londonu. Više je puta javno istaknuo kako nije pobornik cijepljenja protiv koronavirusa. I prije početka turnira na vijest o tome reagirao je njegov najveći protivnik Rafael Nadal. Rekao je da ga izostanak jako žalosti. "Iz moje osobne perspektive, to su vrlo tužne vijesti. Uvijek je šteta kada najbolji igrači svijeta ne mogu igrati na turniru zbog ozljeda ili drugih razloga", rekao je 36-godišnji Španjolac.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.