Titova unuka kao prava fatalna žena, mislite li da je obiteljska sličnost očita?

Saša Broz: - Genetika je ta zbog koje tako dobro izgledam i u 54. godini!

Nedavno je, kako je sama otkrila na Instagramu, objavila zanosne fotografije. Teško ju je ne primijetiti. Posebice njene lijepe oči.

Titova unuka kao prava fatalna žena, mislite li da je obiteljska sličnost očita? Saša Broz / Instagram
22. 9. 2023

Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, renomirana je redateljica s uspješnom karijerom. Uz to, riječ je o vrlo atraktivnoj dami koja se - kako se vidi na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama - voli odijevati u crno. Ima i kćer Saru koja je također umjetnica jer je studirala slikarstvo, ali se bavi i scenografijom i uspješna je u svom poslu.Saša je nedavno boravila u Ljubljani gdje je nastala scena ispod. Iako više nije jako mlada, i dalje je atraktivna dama koja uvijek zna izgledati dobro. Uz to, kune se u uvijek chic crnu, koja savršeno pristaje uz njezinu živahnu crvenu kosu. Usne je istaknula jarko crvenim ružem koji savršeno zaokružuje cjelokupni dojam.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

Mnogi smatraju da je obiteljska sličnost s njezinim djedom Titom očita. Dijele sličan izgled, a sličnost se vidi i u obliku lica. To je posebno vidljivo na Titovim slikama koje su nastale u njegovim mladim godinama. Saša danas ima gotovo 54 godine, ali izgleda barem desetljeće mlađe. Nedavno je u komentarima na svom Instagram profilu odgovorila na pitanje pratitelja koji ju je zamolio da otkrije tajnu svog mladolikog izgleda. Napisala je da je to genetika i da ne radi ništa posebno. Da budemo iskreni, još uvijek nam se čini nekako stvarnim, a i njezin je djed izgledao jako dobro nekoliko godina.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.