Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvezda Prijatelja iznenadila pojavljivanjem na naslovnici magazina

Jennifer Aniston jedna je od zvijezda nove naslovnice časopisa People na kojoj izgleda dvostruko mlađe od sebe.

Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvezda Prijatelja iznenadila pojavljivanjem na naslovnici magazina Collin Xavier/Image Press Agency ABACA
12. 4. 2024

Holivudska glumica Jennifer Aniston iznenada se pojavila na novoj naslovnici časopisa People, koja je objavljena u srijedu povodom njihove 50. obljetnice. Osim Aniston, na naslovnici je još nekoliko poznatih osoba, no zvijezda Prijatelja najviše je pažnje privukla svojim nevjerojatno mladolikim izgledom. “Previše photoshopa?”, “Aniston izgleda dvostruko mlađe od sebe”, “Je li to Jennifer Aniston??”, neke su od brojnih kritika na društvenim mrežama, a mnogi su primijetili i da su fotošopirana i ostala lica s naslovnice, jer nitko nema niti jednu boru.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Zanimljivo, 55-godišnja glumica nedavno je snimljena ispred poznate ordinacije plastične kirurgije The Retreat At Split Rock u Connecticutu, specijalizirane za profesionalne faceliftinge čija se cijena kreće od oko 40.000 do 90.000 eura po tretmanu, kao i za podizanje obrva i očiju, što stoji gotovo 30 tisuća eura.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.