Kazaše Srbi: - Razočarali ste protiv Saudijske Arabije u Ryadu, kad ono "Prinčevi od Arabije" razvališe Messija i društvo

Prva velika senzacija u Kataru: "arapski mališan" bacio na koljena jednog od najvećih favorita za konačnu pobjedu, a samo 7 dana ranije Vatreni su im očitali lekciju i u gostima pobijedili 1:0, na što nam se "Beograd narugao. 

Saleh Al-Shehri i Salem Al-Davsari okrenuli su nogometni svijet naglavačke!

Lionel Messi napustio je travnjak pognute glave nakon prve utakmice Argentine na Svjetskom prvenstvu. Južnoamerikanci su doživjeli jedan od najiznenađujućih poraza u povijesti turnira.

Kazaše Srbi: - Razočarali ste protiv Saudijske Arabije u Ryadu, kad ono "Prinčevi od Arabije" razvališe Messija i društvo fifaworldcup / instagram
22. 11. 2022

Utakmica otvaranja 22. Svjetskog nogometnog prvenstva u utorak priredila je prvu veliku senzaciju u Kataru. Argentina, koju stručnjaci svrstavaju u uži krug favorita za konačnu pobjedu, iznenađujuće je morala priznati premoć Saudijskoj Arabiji. Južnoamerikanci su poveli golom iz penala Lionela Messija, no suparnici su početkom drugog poluvremena zabili dva pogotka u nekoliko minuta prije nego su izdržali do kraja. Za veliku pobjedu s 2:1.

Rekord ostaje i dalkje u rukama Italije

Unatoč vodstvu u prvom poluvremenu, Argentina nije nastavila niz neporaženosti na međunarodnoj sceni. Rekord tako ostaje u rukama Italije koja je između 2018. i 2021. nanizala 37 utakmica bez poraza. Zanimljivo, na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu nema nijednog Talijana. Nakon što su primljeni golovi Saleh Al-Shehri (48.) i Salem Al-Davsari (53.) bili precizni u prvoj četvrtini drugog poluvremena, Argentinci su ostali na 36.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIFA World Cup (@fifaworldcup)

"Jedna od najvećih senzacija u povijesti nogometa", komentirao je iznenađujući ishod otvaranja utakmice u utorak britanski Daily Mail, slaže se i CNN: "Svjedočili smo jednom od najvećih iznenađenja u povijesti Svjetskog prvenstva."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.