Muškarac s jakim bolovima u trbuhu potražio je liječničku pomoć: liječnici su bili zaprepašteni otkrićem

Progutao je čak 39 novčića i 37 magneta. No za svoj postupak imao je krajnje neobičan razlog. Naime, bio je siguran da će mu cink u kovanicama pomoći u bodybuildingu, no posljedice su bile katastrofalne.

Slučaj je potpuno zbunio liječnike.

Muškarac s jakim bolovima u trbuhu potražio je liječničku pomoć: liječnici su bili zaprepašteni otkrićem Bolnišnica Sir Ganga Ram
6. 3. 2024

26-godišnji Indijac vjerojatno je brzo požalio zbog svoje besmislene ideje. Kako bi brže došao u top formu, muškarac iz Delhija progutao je čak 39 novčića i 37 magneta. No za svoj postupak imao je krajnje neobičan razlog. Naime, bio je siguran da će mu cink u kovanicama pomoći u bodybuildingu, no posljedice su bile katastrofalne. Mladi Indijac dobio je jake bolove u želucu i više puta je povraćao. Zbog toga je pomoć potražio u bolnici gdje su ga i slikali rendgenom, javlja oe24. Ono što su liječnici vidjeli na slikama zaprepastilo ih je.

Novčići su se zalijepili zbog magnetske sile, što je dovelo do crijevne opstrukcije. No, 26-godišnjakinja je imala veliku sreću jer su kirurzi uspjeli ukloniti sve novčiće i magnete, a pacijentica je nakon tjedan dana mogla napustiti bolnicu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.