SIĆA KOJA SREĆU ZNAČI! Jeste li pronašli NOVČIĆ na cesti i vjerujete da će vam donijeti SREĆU? Značenje je još DUBLJE!

Sagnite se, pokupite ga, bacite ga u fontanu. NOVČIĆ ZA SREĆU NAJVEĆU! Duhovno značenje pronalaženja novca na cesti! Kada naiđete na novac koji leži na cesti, zamislite to kao poruku za  anđele – oni vam pokušavaju prenijeti da vrijedite puno!  Zapamtite to sljedeći put kada ponovno pronađete kovanicu. U trenutku kada pronađete novčić, obratite pažnju na prvu misao koja vam proleti glavom. Ovo bi trebalo imati posebnu vrijednost poruke. Poruka svemira je ta koja koristi trenutak da nam prenese posebne poruke.

SIĆA KOJA SREĆU ZNAČI! Jeste li pronašli NOVČIĆ na cesti i vjerujete da će vam donijeti SREĆU? Značenje je još DUBLJE! Daniel Dan/Pixabay
2. 4. 2022

Mnogo nas je koji, u trenutku kada pronađemo novčić koji je netko očito prije izgubio, stavimo ga u džep sa željom da nam donese sreću nakon starih vragova. Ne znamo, međutim, da ova vrsta talismana ima još dublje značenje. Novac nije samo sredstvo za razmjenu vrijednosti u ekonomiji. Prema kineskoj simbolici, novac je i simbol sreće. Stoga ljudi koji slučajno pronađu novac vjeruju da je to amajlija za sreću.
 

Otkrivamo u nastavku.

U trenutku kada pronađete novčić, obratite pažnju na prvu misao koja vam proleti glavom. Ovo bi trebalo imati posebnu vrijednost poruke. Poruka svemira je ta koja iskoristi trenutak da nam prenese posebne vrste uvida i/ili znanja.

Znate li duhovno značenje pronalaska novca?

Pojednostavljeno rečeno, pronalaženje novca je pokazatelj da ste cijenjeni - ne samo u svijetu smrtnika nego i među anđelima. Kada naiđete na novac koji leži na cesti, zamislite to kao poruku za  anđele – oni vam pokušavaju prenijeti da vrijedite puno! Pronalaženje novca na cesti također može biti signal od preminulih voljenih osoba koje pokušavaju dati signal koliko ste voljeni i cijenjeni.

Sljedeća stvar na koju treba obratiti pažnju je broj (i ujedno nominalna vrijednost novčića) na njemu. To nam govori da li je u situaciji u kojoj se nalazite moguće ostati pozitivan, malo usporiti ili učiniti nešto sasvim drugačije.

Značaj brojke na kovanici

"Minds Journal"  https://themindsjournal.com/spiritual-meaning-of-finding-money/ dekodira mistiku brojeva iz pronađenih novčića na sljedeći način:

  • Kovanica s brojem 1

Ovaj broj je povezan s novim počecima. Simbolizira nove ideje, postignuća, napredak i uspjeh. Ali to vam također govori da ostanete pozitivni i da vaše vrijeme tek dolazi.

  • Sitniš s brojem 2

Taj se broj odnosi na neovisnost i okoliš (uključujući društvo kao takvo). Podsjeća vas da se morate prilagoditi i naučiti važnost odnosa s drugima. Vaša neovisnost je, naravno, važna i dobra, ali ima svoje granice. Ne možete sve sami. Ponekad je potrebno raditi i s drugima. Broj 2, međutim, ima nekoliko dodatnih značenja: trudnoća, sklad, strpljenje i partnerstvo.

  • Kovanica s brojem 5

Ovaj broj govori da ste već u stanju postići sve što ste zamislili i da je život uzbudljiv. Dolazi vrijeme rasta, širenja, promjena i avanture. Novčić od 5 centi ili čak novčanica od 5 ili 50 eura poručuje da trebate iskoristiti sve svoje talente (i stoga ih ni na koji način ne zanemariti).

  • Novčić s brojem 10

Broj 10 vam želi reći da vjerujete svojoj intuiciji i stoga učinite točno ono što ste zamislili i odlučili. Riješite se svakog straha da vaše odluke neće dovesti do pozitivnih promjena.

Želimo vam mnogo pronađenih (a što manje izgubljenih) novčića :)


 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.