FOTOGALERIJA: I kada nema igre uz ljepotice je dobra zabava

Počinje drugi krug Europskoga rukometnog prvenstva i kauboji se spremaju za današnji ogled s Bjelorusijom. U Splitu je publika dosada bila igrač više, a Zagrepčani su se morali tješiti utakmicama Makedonije, Njemačke, Slovenije i Crne Gore, no prava su atrakcija bile i plesačice. I večeras će.

FOTOGALERIJA: I kada nema igre uz ljepotice je dobra zabava hrs
18. 1. 2018

Napisao: Lukas Miošić

Splićani su svoj dio odradili, navijanje je sve vrijeme bilo maksimalno korektno, bez incidenata, a atmosferu su hvalili komentatori diljem svijeta. Momci su ih zato nagradili u prve dvije utakmice i malo pokvarili dojam u zadnjoj, možda i zbog uljuljanosti u samu atmosferu, no definitivno bi svatko poželio takvu publiku. A kako i ne bi kada su ih u pauzama zabavljale splitske plesačice. Djevojke su davale sve od sebe kako bi poluvremena i minute odmora učinile što zanimljivijima domaćoj i stranoj publici.
A zagrebačka publika se još mora dokazati. Očekuju naše igrače tri teške utakmice u kojima u kojima više nemaju prostora za pogrešku i trebat će im podrška sa svih strana. Ne sumnjamo kako će im i mlade Zagrepčanke u Areni pomoći svojim nastupima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.