Brončanima opet zabranili pjevati Thompsona, Modrića ušutkali 2018., a Lovrena i Brozovića 2022.

Pitamo Vas: - Smije li se Vatrenima zabraniti Thompson?

Voditeljica Iva Šulentić ukrla slavlje Lovrenu i otela mu mikrofon u trenucima kad je "u prazno", hrvatski stoper počeo pjevati "Lijepa li si" Marka Perkovića Thompsona. Nešto slično u režiji Krešimira Dolenčića napravili su slavljenicima i posebici Luki Modriću 2018.

Brončanima opet zabranili pjevati Thompsona, Modrića ušutkali 2018., a Lovrena i Brozovića 2022. hns_cff/instagram
19. 12. 2022

Foto: HNS_cff / Instagram

Nakon točno mjesec dana provedenih u Dohi, sedam odigranih utakmica te osvojene bronce, hrvatski reprezentativci vratili su se u domovinu, gdje im je na Trgu bana Josipa Jelačića priređen još jedan veliki doček.
Na središnju pozornicu Trga redom su prozivani igrači i članove stručnog stožera, a velike ovacije dobio je i branič Dejan Lovren, koji je pred gomilom okupljenih zapjevao “Lijepa li si” Marka Perkovića Thompsona.

“Dobra večer, Hrvatska. Ponavljam Brozovićeve riječi, jebote kol'ko nas ima. Molio bih vas onu pjesmu koju smo otpjevali prije četiri i pol godine, mislim da ćete se sjećati”, rekao je Lovren i poveo Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si”, nakon čega je publika nastavila pjevati s nogometašem, javlja Direktno.

https://direktno.hr/sport/video-lovren-zapjevao-thompsona-doceku-komentatori-voditeljica-mu-otela-mikrofon-iz-ruku-299434/

 

Te su se scene brzo proširile društvenim mrežama, a mnogi komentatori ističu da su primijetili da je voditeljica programa Iva Šulentić prekinula Lovrenovo pjevanje uzevši mu mikrofon iz ruku.

 
“Ono kada na dočeku nogometaša Dejan Lovren povede narod da zapjeva ‘Lijepa li si’. Bitno da je voditeljica Iva Šulentić brže-bolje otela Lovrenu mikrofon iz ruku. Ma kako li se samo dogodio takav propust?” pišu neki komentatori.
Nezadovoljni voditeljima

Inače, uz Ivu, doček je vodio i Luka Bulić, no mnogi korisnici društvenih mreža nisu zadovoljni njihovim odrađenim poslom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.