Zagrepčani se dirljivim porukama i u velikom broju oprostili od Gradonačelnika i uz 300 Covid-19 redara

- Znali smo se više od 50 godina, kroz suze je govorio Ljubo Jurčić koji se dirljivim govorom oprostio na Mirogoju od Milana Bandića. Izuzevši profesora s Ekonomskog fakulteta govor na sprovodu održala je i Jelena Pavičić Vukičević. Vjerski obred predvodio je svećenik mons. Zlatko Koren. Sprovodu su nazočili brojni građani, a uz obitelj i najbliže suradnike, na pogrebu su bili i najviši državni dužnosnici: Gordan Jandroković, predsjednik Saboram Andrej Plenković, predsjednik Vlade, Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja. Milan Bandić je na posljednje počivalište ispraćen je uz svoje najdraže pjesme: 'Oči u oči', 'Na omiškoj stini' i 'Pod brajde' u izvedbi klape Hrvatske ratne mornarice „Sveti Juraj“.
U Zagrebu je danas proglašen Dan žalosti u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. 

Zagrepčani se dirljivim porukama i u velikom broju oprostili od Gradonačelnika i uz 300 Covid-19 redara Josip Regović/Pixell
3. 3. 2021

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.