Za Ivicu glasovalo 93 %, a za Andreja njih jedva 7 %! Posrnuli tajkun tvrdi: - Plenković je gubitnik kojeg je narod prezreo!

- Ovo je tek početak, tvrdi to samodopadni IvicaTodorić koji...

... ima ogromne političke ambicije. U ankteti u kojoj je sudjelovalo i 4 x više ispitanika nego u razvikanom istraživanju Ipsos plusa hametice je potukao Andreja Plenkovića, koji vlada već sedam godina!

Nešto slično Ivica Todorić pokušao je još 2012. s tadašnjim guvernerom Rohatinskim te Marijanom Hanžekovićem u okviru HSLS-a, no onda se u posljednji trenutak predomislio.

Pitamo Vas hoće li ovaj put pokušati osvojiti vlast i ima li šanse netko tko je gospodarski propao i koji smatra da ga je u Aferi Borg HDZ naprosto vulgarno propao?

Za Ivicu  glasovalo 93 %, a za Andreja njih jedva 7 %! Posrnuli tajkun tvrdi: - Plenković je gubitnik kojeg je narod prezreo! Ivica Todorić / Facebook / screenshot
28. 3. 2023

Foto: Ivica Todorić / FB screenshoot

Ivica Todorić svoju je objavu "začinio" zanimljivom fotomontažom gdje je sebe naravno prikazao nasmiješenog, vedrog i punog optimizma, a fotografija Andreja Plenkovića baš i nije reprezentativna. Kao da je htio sugerirati tko je tu bad, a tko je good guy!

- BRUTALNO SMO POBIJEDILI PLENKOVIĆA! Velikim štampanim slovima napisao je Ivica Todorić na svom Facebook profilu. Eto što je napisao:

- U protekla dva dana proveli smo javno ispitivanje mišljenja preko društvene mreže Facebook. U ispitivanju je do sada sudjelovalo više od 4100. osoba svojim imenom i prezimenom, bez botova i trolova.

Glavno pitanje u tom istraživanju je glasilo:

"Koga biste Vi odabrali za premijera Republike Hrvatske? Ivica Todorić ili Andrija Plenković?

Za Todorića je glasalo 93% ili njih 3.800.
Za Plenkovića je glasalo 7% ili njih 250.

Napominjemo još jednom da se radi o javnoj anketi i imena svih osoba koje su glasale mogu se vidjeti transparentno.


Link - https://rb.gy/waqvje

U isto vrijeme anonimno ispitivanje, s istim pitanjem proveo je i portal INDEX.hr, u kojem su rezultati na više od 6500 ispitanika bili:

Za Todorića je glasalo 82%
Za Plenkovića je glasalo 18%

Rezultat je jasno pokazao: Plenković je gubitnik kojeg je narod prezreo!
Moram napomenuti da je organski doseg moje Facebook stranice bio ograničen zbog, kako smo doznali, anonimnih prijava određenih ljudi iz Hrvatske kojima zasigurno smeta istina.
Upravo stoga ovakav sjajan rezultat, broj glasova, komentara i poruka imaju još veću težinu i svjedoče o tektonskim promjenama u političkom životu Hrvatske.
Ovakvi rezultati također jasno pokazuju da se hrvatski narod ODLUČIO za političke promjene, tim i lidera koji će Republiku Hrvatsku konačno izvući iz ralja korupcije i kriminala, sveopćeg siromaštva koji gledamo već punih 6 godina.
Iskrena hvala još jednom svima koji su glasali! Ovo je tek početak!

Link FACEBOOK Anketa - https://rb.gy/waqvje


Link FACEBOOK Objava i Komentari - https://rb.gy/rgvlsu

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.