Potuči će se u političkom ringu sa "zločinačkom organizacijom"! - "Imam stranku i Plenković i HDZ bit će na izborima potučeni do nogu"

NOVA STRANKA! Nekad "Veliki gazda" Ivica Todorić, a danas čovjek koji pokušava vratiti oteto, tvrdi da je na korak od osnivanja političke stranke s kojom namjerava srušiti HDZ. Samo treba još "pikicu" staviti i nova je partija tu!

-  "HDZ i Veliki vođa Plenky bit će potopljeni, potučeni do nogu. Uostalom, i većina njegovih Hadezejaca ne može ga vidjeti ni naslikanog. Oni se naravno neće predati bez borbe, i boriti će se svim "sredstvima", no kasno je, hrvatski narod zna istinu!"

Potuči će se u političkom ringu sa "zločinačkom organizacijom"! - "Imam stranku i Plenković i HDZ bit će na izborima potučeni do nogu" Silvia Radelj screenshoot FB
28. 1. 2024

- "PLENKOVIĆ I HDZ ĆE NA SVIM NADOLAZEĆIM IZBORIMA BITI POTUČENI DO NOGU"! Tvrdi to Ivica Todorić koji je obznanio kako ideju o osnivanju svoje političke stranke privodi kraju. Samo mu fali još jedan potez, no spreman je i za organizirani sraz, sa kako tvrdi, "zločinačkom organizacijom"

Evo što je Ivica Todorić napisao na svojoj Facebook stranici:


- Opetovane obmane javnosti od strane Plenkovića i njegovih poltrona, izrečene u Splitu, prevršile su svaku mjeru i zato sam odlučio odgovoriti na njihove manipulacije.
Plenkovićeva izjava: "Mi smo stalno u kampanji otkako smo dobili povjerenje građana i siguran sam da ćemo osvojiti još jedan četverogodišnji mandat da vodimo vladu."
U govorima drugih HDZ-ovaca također se uglavnom hvalisalo "postignućima" velikog vođe i isticalo kako će HDZ pobijediti na svim ovogodišnjim izborima.
No, ja Vas uvjeravam da će se dogoditi upravo suprotno - prvenstveno zbog Plenkovićevih osobnih protupravnih radnji, kao i niza drugih, za njih otegotnih okolnosti - HDZ će biti potopljen, potučen do nogu. Uostalom, i većina danas tamo pristunih ne može ga vidjeti niti naslikanog.
Želim ponovno javno kazati da smo završili kompletnu pripremu za registraciju političke stranke koju ćemo utemeljiti u mjesecu veljači.
Više dubinskih istraživanja javnog mišljenja koje smo proveli, daju nam za pravo tvrditi da će naša stranka, koja će izaći samostalno na izbore - sama pobijediti HDZ. Interesno-klijentelistička organizacija pravomoćno osuđena za kriminal - HDZ - je prošlost.


Oni se naravno neće predati bez borbe, i boriti će se svim "sredstvima", no kasno je, hrvatski narod zna istinu!


Nakon pobjede na parlamentarnim izborima naša stranka će ponuditi suradnju svim političkim opcijama koje žele istinske promjene u Hrvatskoj, pod ćime mislim na:


1. Smjenu Plenkovića i HDZ-a s vlasti,
2. Promptnu realizaciju ključnih strateških ciljeva Republike Hrvatske:
a) Snažan, kontinuirani rast ŽIVOTNOG STANDARDA SVIH GRAĐANA.
b) Povijesni uzlet hrvatskog gospodarstva.
c) Trenutnu uspostavu vladavine prava.
d) Jamčenje NACIONALNE SIGURNOSTI I ZAŠTITE NACIONALNIH INTERESA.

Hrvatska si u ovom trenutku, nakon što nas je Plenković uništio, okupirao sve neovisne institucije, a njegova kriminalna hobotnica zavukla svoje kanđe u sve pore društva, ne može priuštiti bavljenje uskim interesima pojednih ideologija, zajednički cilj nam mora biti isključivo dobrobit Republike Hrvatske i njenih građana, uz poštivanje svih ideologija.
Kompletna politička scena u narednim će se tjednima iz temelja promijeniti - nabolje, i marginalizirati HDZ kao političku opciju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.