Nakon teškog pada, akrobat je podlegao ozljedama u bolnici

Muškarac, koji je prema službenim informacijama bio član sportske akrobatske skupine Dunking Devils, preminuo je od teških ozljeda.

Nakon teškog pada, akrobat je podlegao ozljedama u bolnici Facebook/Woop!
15. 11. 2022

U trampolin parku Woop! na Leskoškovoj cesti u Ljubljani jedna je osoba u subotu tijekom sportske aktivnosti na trampolinu upala u jamu ispod trampolina i ozlijedila se. Prvu pomoć pružila je vatrogasna brigada Ljubljana, a spasioci su potom osobu odvezli u bolnicu. Generalni direktor parka Woop! Miran Razoršek rekao je da je u nesreći sudjelovao "punoljetni profesionalni akrobat i član akrobatske grupe koja svakodnevno koristi prostore trampolin parka za svoje treninge".

Podlegao teškim ozljedama

Muškarac, koji je prema neslužbenim informacijama bio član sportske akrobatske skupine Dunking Devils, preminuo je od zadobivenih ozljeda, što je sada potvrdila i Policijska uprava Ljubljana. “Danas nam je dojavljeno da je jedna osoba preminula uslijed teških ozljeda”, naveli su.

Policijski službenici, koji prema do sada prikupljenim informacijama nisu pronašli tragove mogućih kaznenih djela, nastavljaju prikupljati obavijesti o svim okolnostima te će o svim saznanjima izvijestiti nadležno državno odvjetništvo, dodaju.

Podsjetimo, što se zapravo dogodilo

Jedna osoba je tijekom treninga pala između sportskih strunjača u sportskom parku i teško se ozlijedila. Nesreća se dogodila kada je prilikom izvođenja zahtjevnijeg elementa na trampolinu u profesionalnom dijelu parka, koji je namijenjen iskusnim skakačima i akrobatskim tenisačima, krivo doskočio u pjenastu jamu.

Prema riječima Razoršeka, događaj koji se prvi put održao u trampolin parku imao je snažan utjecaj na sve uključene, no Woop! za sada ostaje nepromijenjen, "jer su i objekt i oprema u apsolutno besprijekornom stanju i nisu pridonijeli nesretnom događaju", objašnjava. Nesreća se dogodila prilikom pogrešnog doskoka prilikom izvođenja zahtjevnog akrobatskog elementa na trampolinu u profesionalnom dijelu parka: "Profesionalni dio parka namijenjen je iskusnim skakačima koji prostor koriste za svoje treninge", dodao je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.