Strašna nesreća u trampolin parku! Htio se samo zabaviti, a sad se bori za goli život u bolnici

Dok se akrobat bori za život, direktor Woopa se javio porukom: -Žao mi je!
 Osoba koja je upala u jamu ispod trampolina u ljubljanskom Woopu životno je ugrožena. Riječi su to Mirana Razoršeka, generalni direktor trampolin parka.
 

Strašna nesreća u trampolin parku! Htio se samo zabaviti, a sad se bori za goli život u bolnici Borut Zivulovic/Bobo
14. 11. 2022

U trampolin parku Woop! u Leskoškovoj cesti u Ljubljani jedna je osoba u subotu tijekom sportske aktivnosti na trampolinu upala u jamu ispod trampolina i ozlijedila se. Prvu pomoć pružili su ljubljanski vatrogasci, a bolničari su je zatim odvezli u bolnicu. Žrtva je u životnoj opasnosti.

Direktor je objasnio okolnosti: bilo mu je žao

Generalni direktor parka Woop! Miran Razoršek rekao je da je u nesreći sudjelovao "odrasli profesionalni akrobat i član akrobatske grupe koja svakodnevno koristi prostore trampolin parka za svoje treninge". Jedna osoba je tijekom treninga pala između sportskih strunjača u sportskom parku i teško se ozlijedila. Nesreća se dogodila kada je prilikom izvođenja zahtjevnijeg elementa na trampolinu u profesionalnom dijelu parka, koji je namijenjen iskusnim skakačima i akrobatskim tenisačima, krivo doskočio u pjenastu jamu.

"Žalimo zbog nesreće, a ozlijeđenima želimo brz oporavak", istaknuo je.

Pritom su, prema njegovim uvjeravanjima, ispunjeni svi uvjeti za sigurnu uporabu i preventivne mjere.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.