VIDEO: Odvalio mu tešku šamarčinu nakon što je na ukrajinskoj TV veličao Rusiju, političar mu uzvratio: - "Ti si običan mučki provokator"

Uznemireni novinar udario je proruskog političara tijekom prijenosa uživo i potukao se. Bio je to obračun kao u ringu. Društvene mreže preplavila je TV snimka novinara, ukrajinskog patriote i političara, ukrajinskog rusofoba. Nakon verbalne svađe novinar je pošteno ošamario političara, završili su u klinču, pa na podu. Jedva su ih razdvojili preostali sugovornici, a voditelj je sve pustio svojim tijekom. Nakon minute dvije okršaja, usijane glave su se razdvojile, a emisija na utrajinskoj nacionalnoj televiziji je nastavljena. Pogledajte kako je počeo rat na ukrajinskoj televiziji.
 

VIDEO: Odvalio mu tešku šamarčinu nakon što je na ukrajinskoj TV veličao Rusiju, političar mu uzvratio: - "Ti si običan mučki provokator" IG: @trtworld
21. 2. 2022
Buran fizički obračun u živo na ukrajinskoj televiziji

Novinar Jurij Butusov i proruski političar Nestor Šufrič iz oporbene Platforme za život, najveće opozicijske strane u Ukrajini, usto i rusofobne, bili su glavni u fizičkom obračunu.

Sukobili su se tijekom izravnog prijenosa na ukrajinskoj nacionalnoj televiziji. Sve je počelo žestokom raspravom o tome što se događa u Ukrajini kada je Šufrić rekao da je njegova stranka druga po snazi ​​u parlamentu. Nedugo nakon toga Butusov ga je nazvao izdajnikom i udario ga šakom u lice. Nakon toga situacija samo eskalirala.
 

Pobliže o ekscesu

Šufrič je u raspravi ustvrdio da je njegova stranka druga po snazi ​​u ukrajinskom parlamentu te da uživa veliku podršku ukrajinskog stanovništva. U razgovoru je izbjegao komentirati politiku predsjednika Vladimira Putina prema Ukrajini.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.