VIDEO: BMW Serije 7 još 1997. vozio je 007, a nova generacija stiže u paketu s filmom Red Sparrow i oskarovkom Jeniffer Lawrence, u kinima od 2. ožujka

VIDEO: Jeniffer Lawrence, dobitnica najpoznatijega kipića iz novoga špijunskog hita i napetoga trilera "Red Sparrow" zaštitni je znak BMW-a Serije 7. Onoga prvog bio je Pierce Brosnan, a tijekom povijesti Bavarci su uvijek imali zavidne uloge u holivudskim i filmovima o Jamesu Bondu

25. 2. 2019

Prvu Seriju 7 (750i) vozio je James Bond (Pierce Brosnan) u filmu "Tomorrow Never Dies" iz 1997., a Jeniffer Lawrence, dobitnica Oskara, obilježila je fascinante scene i jurnjavu kroz Sibir u posve novoj Seriji 7. Istoj koja je pred koji mjesec doživjela svjetsku premijeru. Holivudski triler "Red Sparrow" i Jeniffer Lawrence zaštitni su znaci novoga BMW-a Serije 7, najveće bavarske i jedne od najprestižnijih svjetskih limuzina koje su duže od pet metara.
BMW je prvi put važnu ulogu u visokonakladnome filmu o Jamesu Bondu odigrao još daleke 1980. godine. Roger Moore jurio je Alfu GTV po ulicama Munchena u BMW-u 518, u filmu "Octopussy".
Upravo predstavljena nova generacija bavarske limuzine Serije 7  dobila je jednu od glavnih holivudskih uloga.  Jennifer Lawrence dobitnica je Oskara i glavna junakinja novoga špijunskog trilera u kojemu među jurilicama vrijednim milijun eura dominira. "Red Sparrowu" novi je holivudski megahit koji dolazi iz korporacije "20th Century Fox". Premijera u kinima je zakazana za 2. ožujka.
Bavarska kompanija oduvijek je bila na filmskom platnu sa svojim modelima. Od 1980. i uloge BMW-a 518 u filmu  "Octopussy" preko "Tomorrow Never Diesa" BMW 750i, BMW Z8 u "The World Is Not Enough" (isto tako Pierce Brosnan)..., pa sve do novoga BMW-a Serije 7. Prestižna limuzina igra sve samo ne sporednu ulogu.
"Jennifer Lawrence, kao Dominika Egorova, utjelovljuje elegantanu i jaku agenticu, a BMW Serija 7 ide uz njezin karakter ", rekao je Uwe Dreher, voditelj Odjela za komunikacije BMW-a.
BMW Serija 7 idealna je limuzina za "elegantnu i gracioznu balerinu" koju u filmu glumu oskarovka, a kakav bi to film bio bez markantnoga bodygarda koji naravno brine i vozi Dominiku na putovanjima. Luksuzna limuzina ponovno se pojavljuje u ključnim trenucima filma, uključujući i scenu u kojoj gledatelje Dominika prvi put vozi u tajnu filma "Sparrow School". Vožnja kroz snijegom prekriveni ruski krajolik, uz pomoć BMW xDrivea, inteligentnog sustava pogona na sve kotače, simbolizira prijelaz iz prošlosti balerine u njezinu tajanstvenu, ali uzbudljivu budućnost. Film morate vidjeti, baš kao što bi bilo lijepo imati prigodu oprobati i novu Sedmicu. Ona sasvim sigurno neće biti jeftina i teško će se moći nabaviti ispod jednoga milijuna kuna, pa naviše.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.