Vas će "deportirati" iz Njemačke ako nemate osobnu iskaznicu, a ilegalni migranti kod nas šeću uzduž i poprijeko kako ih volja

- Za ilegalne migrante postoji lijek! Novčana kazna, rad za opće dobro pa protjerivanje odakle su došli, napisao je Mislav Kolakušić zgrožen najnovijim događajem u kojem se 12 ljudi s Bliskog istoka nakrcalo u Mitsubishi koji je usmrtio bračni par iz Rijeke te istaknuo:

- Samo budala može razumijeti zašto se to ne radi, zašto ih se podržava i to dok će Vas i zbog toga što ste zaboravili osobnu kartu "kazniti i potjerati iz Slovenije, Mađarske, Njemačke..."

Vas će "deportirati" iz Njemačke ako nemate osobnu iskaznicu, a ilegalni migranti kod nas šeću uzduž i poprijeko kako ih volja Philippe BUISSIN / EP
8. 1. 2024

- Ilegalne migracije mogu se riješiti vrlo brzo i efektno uz postojanje političke volje. Kombinacija novčanih kazni, protjerivanja i kazni zatvora uz obvezan rad za vrijeme izdržavanja..., samo su neke metode s kojima raspolaže hrvatska država, objavio je u REELS poruci na Facebooku Mislav Kolakušić te dodao:

- Oni tako mogu raditi u korist opće državne koristi dok su u pritvoru i dok čekaju deportaciju. Tako bi brzo riješili problem koji ugrožava nacionalnu, a sad smo vidjeli i prometnu sigurnost. Ugrožava se i sigurnost policijskih djelatnika, građana, vozača, slučajnih prolaznika... Jedino što je potrebno da se ovo realizira je smjena koruptivnog državnog aparata, Vlade i izbor za to sposobnih i patriotski nastrojenih ljudi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.