Bit ću i na izborima za Sabor i moramo maknuti Plenkovića i Von der Leyen, nesposobne i korumpirane prikaze i globalističke štetočine

VIDEO KOJI JE VIDJELO NEKOLIKO MILIJUNA LJUDI: Europarlamentarac najavio borbu za Hrvatsku! Mislav Kolakušić žestoko se okomio na domaće i briselske birokrate, a njegov nedavni video na FB vidjelo je samo na njegovoj stranici nevjerojatnih 2 milijuna fanova!  - Ono što je u Hrvatskoj Andrej Plenković, to je u EU Ursula von der Leyen. Isti oblik i razina štetočinstva, ista ili slična razina korumpiranosti, identična razina nesposobnosti i ispraznog populizma.

- Imat ćemo priliku zaustaviti štetočine i talibanske medije na izborima, izjavio je neovisni europarlamentarac na društvenim mrežama na kojima se okomio na Ursulu von der Leyen za koju je rekao da je običan birokrat koju nije nitko birao. Nije birao riječi ni kad je istom žestinom opalio po Plenkovićevoj družini.

https://fb.watch/nTower-NUN/

https://www.facebook.com/reel/1612287589295928

Bit ću i na izborima za Sabor i moramo maknuti Plenkovića i Von der Leyen, nesposobne i korumpirane prikaze i globalističke štetočine Eric Vidal / EP
24. 10. 2023

- Jedini način da se u EU počne živjeti bolje, a troškovi života snize je da političke prikaze poput Ursule von der Leyen budu potjerane temeljem volje građana izražene na izborima. Kako bi uklonili nju moramo maknuti čitavu plejadu poltronskih političara na nacionalnim razinama koji su je postavili na vrh.

Drugi način ne postoji i svaki odgovoran građanin trebao bi dati svoj doprinos da se štetočine uklone što prije, radi dobrobiti stotina milijuna ljudi, izjavio je to na društvenim mrežama Mislav Kolakušić, hrvatski zastupnik u Europarlamentu. Pri tome nije štedio ni ostale birokrate, a posebno mjesto u njegovim kritikama zauzima i HDZ. Jednako tako je kazao:

- Ono što je u Hrvatskoj Andrej Plenković, to je u EU Ursula von der Leyen.
Isti oblik i razina štetočinstva, ista ili slična razina korumpiranosti, identična razina nesposobnosti i ispraznog populizma.
Nije više dovoljno odseliti iz Hrvatske kako bi se pobjeglo od korumpiranih političara, oni danas drmaju s EU i mora ih se uklanjati na izborima i na nacionalnim i na europskoj razini.
Hrvatsku su gotovo uništili, ekonomski i demografski, a slijede i one najbogatije države u koje se danas bježi iz Hrvatske. Uništavaju industriju, uništavaju poljoprivredu, potiču ilegalne imigracije, pridonose razbuktavanju ratnih sukoba, sklapaju dealove sa svojom klikom, a građani žive sve lošije i lošije.
Sve zbog činjenice što su prigrabili vlast uz pomoć talibanskih medija i drže je lažima i propagandom i milijardama eura javnog novca koje koriste za opstanak na vlasti.


Građani, ukoliko žele promjene, morat će uzeti stvari u svoje ruke ili nastaviti gledati predstavu koja čitavu EU, a onda i njih i njihove obitelji vodi prema dnu.

https://www.facebook.com/reel/845769300373144

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.