VIDEO: "Gospođo Merkel, uvedite chartere i ne mučite migrante i države koje su im na putu"

Mislav Kolakušić žestoko opleo po vodećim europskim državama koje probleme prebacuju na države kroz koje izmućeni migranti, željni boljeg života prolaze, izlažu se opasnostima, nerijetko i teško stradavaju. Pri tome stvaraju ogromne probleme Makedoniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj... On ima rješenje: "Europske države koje žele jeftinu radnu snagu s Bliskog istoka i iz Afrike, uvedite chartere i nemojte maltretirati države koje nemaju dovoljno radnih mjesta ni za vlastite građane."

VIDEO: "Gospođo Merkel, uvedite chartere i ne mučite migrante i države koje su im na putu" Emica Elvedji/PIXSELL
8. 7. 2021

Mislav Kolakušić: - Europa se nalazi ponovo pred invazijom nekoliko milijuna ilegalnih migranata. Posljedica je to želje za profitom velikih industrijalaca Njemačke, Francuske, Italije…, koje su zbog želje za enormno jeftinom radnom snagom doveli Europu do ruba sukoba. Milijuni ilegalnih migranata ulaze u Europu. Sve zemlje krše vlastite propise, ilegalni prelasci granice ne kažnjavaju se. Sve države imaju stroge zakone i propisane su kazne zatvora, visoke novčane kazne. Poštujmo samo vlastite propise i nećemo imati problema s migrantima. Vi koji želite jeftinu radnu snagu s Bliskog istoka uvedite chartere i nemojte maltretirati države koje nemaju dovoljno radnih mjesta ni za vlastite građane!

Gospođo Merkel, uvedite chartere i ne mučite migrante i države koje su im na putu - Mislav Kolakušić: "Europske države koje žele jeftinu radnu snagu s Bliskog istoka i iz Afrike, uvedite chartere i nemojte maltretirati države koje nemaju dovoljno radnih mjesta ni za vlastite građane."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.