Turisti ne napuštaju Atenu dok se ne fotografiraju s vrlo posebnom mačkom (VIDEO)

Uličarka, al' posebna i svima tako mila! Vjerovali ili ne, među atenskim atrakcijama na Google Mapsu nalazi se i mačka Titan koju su posjetitelji 'ocijenili' boljom od mnogih drugih

Turisti ne napuštaju Atenu dok se ne fotografiraju s vrlo posebnom mačkom (VIDEO) Ribakos / Pixabay
31. 7. 2023

Nekako je jasno što je uključeno u glavna turistička mjesta Atene, Grčka. U posljednje vrijeme, osim Akropole i raznih muzeja, turisti odvoje vrijeme i za nešto sasvim posebno. Zove se Titan, narančaste je boje i mačak je - vjerojatno prvi svoje vrste koji je dobio mjesto na Google Maps.Tu je - malo u šali, malo za zbilja - vrlo dobro ocijenjen. Jedan od turista napisao je da za to nema potrebe čekati u redu i plaćati ulaz. Međutim, donacije od dvije ili tri poslastice su dobrodošle.

Neki turisti odlučni su ne napustiti grad dok ne pronađu Titan, iako to ponekad potraje, ali to je 'pokretna atrakcija'. Obično ga zateknemo u omiljenoj pozi, odnosno u hladovini ispod drveta, što je jedina prava odluka u vrućem ljetu. Titan je (vjerojatno ste već shvatili) ulični mačak. Ne možemo napisati da je ničiji, jer zapravo pripada stanovnicima grada, koji se o njemu brinu i čuvaju – osim turista. I onima (koji si previše dopuštaju) zna pokazati zube, jer se ne da nikome i svakome maziti i maziti.

https://goo.gl/maps/u7jzT7MSCPnFuXoD8

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.