- "Tsunami mržnje, stvaran i slijeva i zdesna, nije se uspio spojiti. Prosvjed je očito - propao"

Andrej Plenković poput lutkara na koncu drži i upravlja cijelom hrvatskom jalovom oporbom, a danas je u središnjici HDZ-a izjavio:

- "Na prosvjedu smo vidjeli tko je „alternativa“ HDZ-u zdesna, a sukobi SDP/Možemo pokazali su kako izgleda „alternativa“ slijeva!

Do 31. ožujka cijena struja ostaje kakva je i sada! Ponovit ću: u Ini ovako više ne može!"

- "Tsunami mržnje, stvaran i slijeva i zdesna, nije se uspio spojiti. Prosvjed je očito - propao" DAINA LE LARDIC Copyright © European Union 2021
12. 9. 2022

Andrej Plenković osvrnuo se na subotnji prosvjed! Rekao je: Prosvjed je očito - propao. Taj tsunami mržnje, stvaran i slijeva i zdesna, nije se uspio spojiti. MOST i DP pokazali su o kakvim se opcijama radi, na prosvjed na koji su svakodnevno pozivali došli su i pripadnici paramilitarnih skupina s molotovljevim koktelima. Zahvaljujemo onim strankama koje su osudile tu žalosnu činjenicu - da u našem društvu postoje ljudi koji su spremni pomoću oružja i sile rušiti demokratski izabranu vlast. Radi se o svjesnoj radikalizaciji mladih, nezrelih osoba, o kontinuiranom huškanju. O tom bi se problemu morale očitovati i sigurnosno-obavještajne službe. Na prosvjedu smo vidjeli tko je 'alternativa' HDZ-u zdesna, a sukobi unutar #SDP & između SDP-a i Možemo svjedoče o tome kako izgleda „alternativa“ slijeva.

Pomoć vrijedna 21 milijardu kuna


Andrej Plenković je nakon sjednice Šireg predsjedništva HDZ izjavio i sljedeće: - Nacionalno vodstvo stranke dalo je punu podršku 21 milijardi kn vrijednom paketu pomoći građanima i gospodarstvu. Svi do jednog se slažemo da je cjelovit, primjeren, snažan, solidaran i pravedan. S ovim smo mjerama osigurali mirnu, predvidljivu jesen i zimu. O paketu smo se konzultirali sa socijalnim partnerima - ovo je vrijeme odgovornost i iskoraka svih prema općem društvenom dobru. Ono što je najvažnije, do 31. ožujka cijena struja ostaje kakva je i sada, višestruko niža od one tržišne i za kućanstva i za poduzeća i za javne institucije. Unatoč svim nasrtajima, nastavljamo ispunjavati svoje zadaće, nastavljamo s ostvarivanjem strateških ciljeva kao što su ulazak u Schengen i Eurozonu, s gospodarskim rastom i zaštitom standarda ljudi. #VladaRH sastat će se ovog tjedna s predstavnicima MOL-a. Ponovit ću: u Ini ovako više ne može!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.