- Nisu nas pozvali ljevičari i centraši, no mi stižemo na prosvjed nikad jači i nikad motiviraniji, dijelit ćemo i hrvatske simbole, zastave, majice, zviždaljke...!

Iako nisu formalno dio onih koji protestiraju Vanđelićeva ekipa bit će na prosvjedu i to nikad jača! - Nisu nas pozvali, ali mi dolazimo nepozvani! Imamo majice, hrvatske zastave i zviždaljke! Na Cvjetnom smo trgu od 10 sati., kazao nam je lider Republike.

OPORBENE stranke od lijevog spektra do centra organiziraju u subotu u 11 sati na Markovom trgu prosvjed kojim vladajućima žele poručiti: "Dosta je! Idemo na izbore!" SDP, Možemo!, Centar, IDS, HSS i Radnička fronta, Fokus, Socijaldemokrati, Reformisti, GLAS i Stranka s imenom i prezimenom. 

- Nisu nas pozvali ljevičari i centraši, no mi stižemo na prosvjed nikad jači i nikad motiviraniji, dijelit ćemo i hrvatske simbole, zastave, majice, zviždaljke...! Sandra Simunovic/PIXSELL
16. 2. 2024

OPORBENE stranke od lijevog spektra do centra organiziraju u subotu u 11 sati na Markovom trgu prosvjed kojim vladajućima žele poručiti: "Dosta je! Idemo na izbore!" SDP, Možemo!, Centar, IDS, HSS i Radnička fronta, Fokus, Socijaldemokrati, Reformisti, GLAS i Stranka s imenom i prezimenom danas na Markovu trgu održavaju presicu kojom najavljuju prosvjed.

"“Prosvjed će se održati sutra na Markovom trgu u 11 sati. Uvod u prosvjed je današnje predavanje potpisa zatupnika kojem tražimo uvrštavanje točke o raspuštanj uSabora na dnevni red. Svima je jasno, osim možda Plenkoviću, da je situacija s Turudićem bila kap koja je prelila čašu i nakon čega više nema smisla nastaviti rad u Saboru”, rekla je Sandra Benčić iz Možemo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.