Ovo je ljutiti hotelski gost koji je za brutalnu osvetu odabrao svoj Audi

POGLEDAJTE LUDORIJU: Od ukradenog laptopa do razbijenih prozora u predvorju hotela. Tako je jednostavno. Razljućeni vozač sjeo je za volan svog Audija A5 Cabrio i projurio kroz vrata šangajskog hotela.

Ovo je ljutiti hotelski gost koji je za brutalnu osvetu odabrao svoj Audi YouTube
25. 1. 2023

U jednom od kineskih hotela navodno se dogodio neobičan incident. 28-godišnjak se posvađao s hotelskim osobljem oko ukradenog prijenosnog računala, a nakon svađe odlučio se na potpuno nerazuman potez.

Kako javlja Channel News Asia, muškarac koji se u članku prezivao Chen , posvađao se s osobljem, a kasnije sjeo za volan svog Audija A5 Cabrio i projurio kroz vrata šangajskog hotela te nasumično skrenuo u predvorje. Srećom, u incidentu nitko nije teže ozlijeđen, što se ne može reći za hotel i automobil. Šteta na hotelu u incidentu bila je velika, jer se Chen odlučio voziti oko predvorja prije nego što je zapeo na ulazu i vlasti su ga uspjele odvesti u pritvor.

Na snimci se može čuti kako su promatrači njegov postupak popratili riječima "Jesi li lud?!" i "Lud". Kad je razbješnjeli vozač napravio dovoljno štete, odnosno konačno se snašao, pokušao je pobjeći s autom istim putem iz kojeg je došao, no oštećeni Audi nije uspio vratiti na cestu, već se zaglavio na cesti Izlaz. Chen je navodno zadržan u policiji, no nije poznato kakva ga kazna čeka.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.