Nije želio više plaćati stanarinu, pa je svoj dom smjestio u prtljažnik svog automobila

Umjesto da plaća stanarinu, preselio se u svoj Chevy. Zahvaljujući solarnim pločama, struju mjesečno ne plaća praktički ništa.

Nije želio više plaćati stanarinu, pa je svoj dom smjestio u prtljažnik svog automobila Instagram
5. 12. 2023

Cijene nekretnina skočile su u nebo posljednjih nekoliko godina, a time i cijene najma. Pogotovo u većim gradovima. Jadran i Zagreb u tome nisu iznimka.

Sasvim posebna priča dolazi iz New Jerseya, gdje je čovjeku po imenu Arslan naprosto proključalo.

Budući da je već imao iskustva sa životom oko automobila, odlučio se za svoj dom smjestiti u Chevrolet Suburbanu iz 2014. Arslan, koji inače zarađuje za život kao doktorov brat, svoj je Chevy pretvorio u potpuno funkcionalan dom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Solar Camper Car (@solarcampercar)

Nekakav RV. U prtljažniku su uredili mjesto za spavanje, ali i mini kuhinju s hladnjakom, pa čak i sudoperom. Osim toga, u automobilu ima dovoljno mjesta za stol i udobnu stolicu, a hladnjak se napaja energijom iz solarnih ćelija, čime je osiguran određeni stupanj samodostatnosti.

Zahvaljujući solarnim pločama, struju mjesečno ne plaća praktički ništa.

Na ovaj način Arslan uštedi čak 1.800 eura mjesečno, a svoje savjete za život u automobilu voli podijeliti s drugima putem Instagrama i YouTube kanala, gdje neki videi već imaju više od milijun pregleda. U jednom od slučajeva čak je parkirao ispred policijske postaje i bio prisiljen objasniti svoju priču policiji.
 

Preberit

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.