Svjetski dan bolesnika obilježen druženjem s onkološkim pacijentima

U povodu Svjetskog dana bolesnika, Hrvatska liga protiv raka, u suradnji sa Zajednicom pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj, organizirala je jučer druženje s onkološkim pacijentima u gradskoj palači Dverce

Svjetski dan bolesnika obilježen druženjem s onkološkim pacijentima Grad Zagreb
10. 2. 2019

Hrvatska liga protiv raka i Zajednica pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj organizirala je jučer druženje s onkološkim pacijentima u gradskoj palači Dverce, u povodu Svjetskog dana bolesnika. 

Kako je u svom obraćanju okupljenima poručila potpredsjednica Gradske skupštine Ana Stavljenić Rukavina, vrata Grada Zagreba uvijek su otvorena svim dobronamjernicima koji iskreno i nesebično pomažu drugima.

"Zahvaljujemo organizatorima i volonterima za sve sate koje su besplatno darivali bolesnicima i našim građanima u potrebi. Posebno je potrebno zahvaliti našim darivateljima krvi i darivateljima organa koji nesebično daju dio sebe da bi spasili mnoge živote", kazala je Stavljenić Rukavina. 

Predsjednik Hrvatske lige protiv raka Damir Eljuga najavio je jubilarnu 20. humanitarnu utrku Terry Fox Run, koja će se 23. veljače održati na Jarunu. Na prošlogodišnjoj utrci prikupljeno je 127 tisuća kuna, a organizatori su taj iznos ovom prilikom predali mladim znanstvenicima s Instituta Ruđer Bošković, za istraživanje raka. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.