Zamjenica gradonačelnika čestitala stručnjacima KB-a Sveti Duh

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević susrela se s predstavnicima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i KB-a Sveti Duh, u povodu otvaranja Suradnog centra WHO-a, čestitavši pritom stručnjacima KB-a Sveti Duh na uspjehu

Zamjenica gradonačelnika čestitala stručnjacima KB-a Sveti Duh Grad Zagreb
27. 1. 2019

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević primila je u gradskoj palači Dverce predstavnike Svjetske zdravstvene organizacije i Kliničke bolnice Sveti Duh, u povodu otvorenja Suradnog centra Svjetske zdravstvene organizacije za dječju oftalmologiju u Klinici za očne bolesti KB-a Sveti Duh.
 
Prema njezinim riječima, svjedočimo još jednom koraku naprijed KB-a Sveti Duh kao centra izvrsnosti u zdravstvenom sustavu Hrvatske. Također, Pavičić Vukičević je čestitala Klinici na otvorenju Suradnog centra koji će otvoriti bolje mogućnosti za razmjenu informacija i razvoj tehničke suradnje s drugim institucijama, posebice na međunarodnoj razini.
 
Otvaranje Suradnog centra, zaključila je, ujedno otvara mogućnost da Hrvatska u praksi sudjeluje u globalnim procesima transfera znanja i usluga prema zemljama koje za tim imaju potrebu, čime se izvršava glavna zadaća Svjetske zdravstvene organizacije.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.