Na samrtnoj postelji: Umire pjevač popularne grupe koja je oduševila i Hrvate (menadžer otkrio tužnu priču)

VIDEO: Steve Harwell, pjevač rock grupe Smash Mouth u kritičnom je stanju i ne očekuje se da će preživjeti ovaj tjedan! Prijatelji i obožavatelji opraštaju se od slavnog glazbenika kojem je ostalo još samo nekoliko dana života.

Na samrtnoj postelji: Umire pjevač popularne grupe koja je oduševila i Hrvate (menadžer otkrio tužnu priču) YouTube/Smash Mouth/posnetek zaslona
5. 9. 2023

Američki pjevač Steve Harwell u kritičnom je stanju nakon godina borbe sa zdravstvenim problemima. Obitelj se oprašta od njega, a njegov menadžer je objasnio da se pjevaču rock grupe Smash Mouth očekuje još tjedan dana života. Pjevač se trenutno nalazi na kućnoj njezi, a uz njega se posljednjih dana okuplja obitelj i prijatelji.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miz Hollywood - ilana (@mizhollywood)

Šokantna vijest dolazi gotovo dvije godine nakon incidenta u kojem je pjevačica tijekom nastupa bila potpuno rastresena pa čak i vikala na publiku. Nedugo nakon toga najavio je odlazak u mirovinu, a od tada su obožavatelji jako zabrinuti za njega. S pravom...

Loše je čuvana tajna da Harwell godinama ima problema s alkoholizmom i da je nedavno hospitaliziran zbog zatajenja jetre. Nekoliko godina borio se s brojnim zdravstvenim problemima. Godine 2013. Harwellu je dijagnosticirana kardiomiopatija i Wernicke-Korsakoffov sindrom, koji mogu utjecati na motoričke funkcije poput govora i pamćenja, kao i zatajenje srca. Navodno je otišao u mirovinu jer su mu opisani problemi onemogućili normalno funkcioniranje. Mnogi mediji pisali su i da je ovisan o drogama.
 

Skupina Smash Mouth ima niz hitova kao što su All Star, I'm a Believer i Shrek, čije su se pjesme redovito vrtjele na slovenskim radio postajama na vrhuncu slave spomenute grupe.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.