Puljak i Grašo otpjevali "Cesaricu". Četiri godine nakon Dragojevićeve smrti: Korčula, a i cijela Hrvatska u glas pjeva njegove pjesme

Dani za Oliverove pjesme, a ne za plakanje! Više od 20.000 obožavatelja i prijatelja popularnog hrvatskog pjevača priredilo je pravi spektakl na godišnjicu njegove smrti u njegovoj rodnoj Veloj Luci. Zajedno su pjevali njegove balade, baklje su obasjavale nebo...

Zabavi se pridružio i splitski gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom Marijanom, koja je na TikToku podijelila nekoliko isječaka s događaja. Između ostalog, "uhvatila je" kako su gradonačelnik i Grašo zajedno otpjevali jedan od Oliverovih najvećih hitova, "Cesaricu"

Puljak i Grašo otpjevali "Cesaricu". Četiri godine nakon Dragojevićeve smrti: Korčula, a i cijela Hrvatska u glas pjeva njegove pjesme Instagram/Visitvelaluka/fotomontaža
31. 7. 2022

Četiri godine nakon smrti Olivera Dragojevića, Korčula još uvijek živi s njegovim pjesmama, a na koncertu u Veloj Luci ovog se vikenda okupilo oko 20 tisuća ljudi. Upravo su tamo prije četiri godine obožavatelji ispratili glazbenika kojeg smatraju jednim od najboljih hrvatskih pjevača na posljednjem putu.Na koncertu su mu počast odali brojni hrvatski pjevači, a pjevanjem im se pridružila i publika gotovo lažne pjesme, kao što su "Cesarica" i "Tko sam ja da ti sudim". Između ostalih nastupili su Doris Dragović, Petar Grašo i Zorica Kondža. Osim na glavnom gradskom trgu, Oliverovi obožavatelji na koncert su došli i s brodovima na moru te uz baklje napravili jedinstvenu atmosferu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Visit Vela Luka (@visitvelaluka)

Danes je dan za pjesmu, ne za plakanje

Koncertu su nazočili Oliverova supruga Vesna s kojom su zajedno proveli 46 godina te njihova tri sina Dino, Damir i Davor. Oliver je preminuo od posljedica raka pluća, a tu bolest nikada nije komentirao u javnosti.

I Vesna je na Facebooku odala počast Oliveru emotivnim zapisom. "Dragi naši djedovi. Danas smo svi ovdje. Svih 14. Svi vaši prijatelji. Danas je dan za pjesmu, a ne za plakanje", napisala je.

"Kod nas ništa novo. Navikli smo živjeti bez tebe. Ali kad se opet sretnemo, platit ćeš mi za to. Volimo te do kraja života", dodala je njegova životna partnerica.

Zabavljali se dugo u noć

Oliverovi evergreen hitovi odzvanjaju Korčulom već cijeli tjedan. Možete ih čuti posvuda. Iz restorana, automobila, domova... Najpopularnije pjesme hrvatskog glazbenika odjekivale su dugo u noć na zabavi nakon koncerta kojoj su prisustvovala brojna hrvatska poznata lica. Zabavi se pridružio i splitski gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom Marijanom, koji je na TikToku podijelio nekoliko isječaka s događaja.

@marijanapuljak Trag u beskraju! Afterparty nakon koncerta u čast Olivera Dragojevića u Veloj Luci. #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #viraltiktok #oliver #tragubeskraju ♬ original sound - Marijana Puljak
Između ostalog, uhvatila je kako su gradonačelnik i Grašo zajedno otpjevali jedan od Oliverovih najvećih hitova, pjesmu Cesaricu. Dragojevićeva smrt prije nekoliko godina duboko je pogodila Grašu jer su dvojica glazbenika bili veliki prijatelji. - On je prvi u meni prepoznao talent - rekao je Grašo nakon smrti velikog glazbenika.
 
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.