Srceparajuće: svjetski poznata sportašica preminula ubrzo nakon što je objavila dirljivu poruku na Instagramu

Od posljednjih riječi mega zvijezde koje je napisala samo koji dan prije smrti obožavateljima se slama srce.

Srceparajuće: svjetski poznata sportašica preminula ubrzo nakon što je objavila dirljivu poruku na Instagramu Instagram/anapaula8borgo
15. 5. 2023

Svijet sporta potresla je vijest da je Paula Borgo, bivša odbojkašica i brazilska reprezentativka, preminula u 30. godini nakon kratke i teške bolesti. Borgoeva se od odbojkaškog terena oprostila lani u rujnu, kada joj je dijagnosticirana teška bolest. Samo dva dana prije smrti, na Instagramu je objavila emotivnu poruku u kojoj je otkrila da ona i suprug slave godišnjicu braka.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Paula Borgo (@anapaula8borgo)

"Prošao je naš peti dan i bio sam preslaba da govorim. Peti dan smo proveli u bolnici. Brinuo si se o meni i govorio mi koliko me voliš. Čula sam toliko priča o muževima koji su ostavili svoje žene kad su pale u bolest. Carlos je bio potpuno drugačiji, pokazao mi je koliko me voli, pokazao mi je da je on čovjek kojeg mi je Bog poslao," rekla je sportašica u dirljivoj bilješci.

Dirljive posljednje riječi

"Ljubavi moja, imam toliko dobrih stvari za reći o tebi, toliko riječi za napisati o tvom karakteru, toliko lijepih fraza za reći o čovjeku kakav jesi, ali neću duljiti. Samo želim da svi imaju privilegiju imati Carlosa u svojim životima, sina poput Carlosa, muža, brata... A Carlos bi definitivno bio i sjajan otac", napisala je. "Volim te, ljubavi moja. S tobom do kraja!" zaključila je u svojoj posljednjoj objavi.

Samo dva dana kasnije odjeknula je vijest da je Borgoeva zauvijek zaspala. Od nje su se dirljivim riječima oprostili i u Svjetskoj odbojkaškoj federaciji.

"Počivaj u miru, Paula Borgo. Sućut obitelji, prijateljima i obožavateljima. Donijela si puno radosti ovom svijetu i uvijek ćemo te se sjećati. Uvijek ćemo se sjećati tvog hrabrog srca, počivaj u miru", napisali su.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.