Bili su tako sretni, a onda... dva mjeseca nakon smrti poznatog manekena umrla je njegova 24-godišnja djevojka

"Ponovno si ujedinjena sa svojim čovjekom. Počivaj u miru", napisao je jedan pratitelj.

Bili su tako sretni, a onda... dva mjeseca nakon smrti poznatog manekena umrla je njegova 24-godišnja djevojka Instagram/Mary Brian Clarke
12. 4. 2023

U siječnju ove godine model Jeremy Ruehlemann preminuo je od predoziranja lijekovima na recept. Imao je 27 godina. Radio je za nekoliko brendova i dizajnera kao što su John Varvatos, Joseph Abboud, Superdry, Macy's, Zara, Nick Graham i Atelier Cillian. Kao zvijezda u usponu, pojavljivao se u GQ i Playhaus Magazinu. Manekenkina smrt šokirala je 24-godišnju manekenku Mary-Brian Clarke koja je s njim bila u dugogodišnjoj vezi. - Zauvijek ću te voljeti i nedostajat ćeš mi - napisala je na društvenim mrežama nakon njegove smrti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Ruehlemann (@ruehlemann)

21. ožujka neočekivano se oprostila 24-godišnjakinja koja je važila za veliku modnu nadu. Uzrok njezine smrti još nije poznat. "Stići će pred vrata raja s parom jedinstvenih sunčanih naočala, više prstenja nego što njezini prsti mogu držati, ili krznenom jaknom ili šeširom, i jedinstvenim trendi tenisicama, i onim veličanstvenim osmijehom na usnama koji bila je magnet za sve", napisala je njezina obitelj. Njezini se pratitelji, međutim, tješe mišlju da je ponovno ujedinjena sa svojom ljubavi. "Ponovno si ujedinjena sa svojim čovjekom. Počivaj u miru", napisao je jedan pratitelj.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mary-brian clarke (@marybrianc)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.