Sprema se tulum u svlačionici! Pjevao je Vatrenima u Moskvi: - Nije u šoldima sve! I opet će, ovaj put u Dohi

"Večeras je naša fešta"! Mladen Grdović zbog Vatrenih putuje u Katar. ‘Prva gitara Rusije‘ zapažen na aerodromu s istom gitarom s kojom je svirao u Rusiji, a pjesmu Tomislava Ivičića svakako će otpjevati.

Sprema se tulum u svlačionici! Pjevao je Vatrenima u Moskvi: - Nije u šoldima sve! I opet će, ovaj put u Dohi N1 screenshoot
13. 12. 2022

Reporterka N1 televizije u zagrebačkoj zračnoj luci srela je pjevača Mladena Grdovića, koji se uputio u Katar bodriti Vatrene u polufinalnoj utakmici protiv Argentine.

Glavna je utakmica, bitna je utakmica, nisam bitan ja. Gitara je tu, rekao je Grdović. Očekuje tešku utakmicu. Evo što je kazao:

- “Argentina slično igra kao mi, mislim da ćemo ih dobiti ipak”, rekao je popularni pjevač.

 
Nada se da će biti puno bolje nego u Rusiji, kad je Hrvatska pobijedila Argentinu rezultatom 3:0.

“Ne treba nikoga ponižavati, ali zato idemo zato što ćemo dobiti. Messija ćemo lako zaustaviti”, rekao je Grdović, javlja N1.

Ako pobijedimo, bit će, kaže, velika fešta.

“Svi imamo osjećaj da ćemo proći dalje. Kad smo dosad prošli jedan veliki Brazil, drugo nećemo ni spominjati. Ja se nadam da idemo u finale finala”, rekao je Grdović.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.