Ovu pobjedu posvećujemo navijačima i ŠEFU, našem Ćiri Blaževiću koji je dio nas. Samo su Francuzi poput nas

Nakon kiše uvijek sja sunce: Vatreni u kolosalnoj utakmici osvojili 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. BRAVO! JEDINO JOŠ FRANCUZI KAO MI. Na dva zadnja prvenstva uvijek među tri najbolja.

Prije četiri dana izgubili su od Argentine, poraz je zabolio. No vratili su se idu kuću kao pobjednici. Čekamo Vas VATRENI SUTRA OD 16 SATI NA JELAČIĆ PLACU!

Sjajna izjava Zlatka Dalića koji je u najsjajnijem trenutku istaknuo Ćiru koji vodi tešku bitku s bolešću.
 

Ovu pobjedu posvećujemo navijačima i ŠEFU, našem Ćiri Blaževiću koji je dio nas. Samo su Francuzi poput nas Igor Kralj / Pixell
17. 12. 2022

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru svladavši Maroko 2:1 (2:1). Hrvatska je po drugi put završila Svjetsko prvenstvo s brončanom medaljom, dok je Maroko završio četvrti u polufinalu, što je bio prvi nastup neke od afričkih reprezentacija.


 

Hrvatska je povela u sedmoj minuti kada je pogodio Joško Guardiol. Samo dvije minute kasnije izjednačio je Achraf Dari na drugoj strani, a za konačnih 2:1 pobrinuo se Mislav Oršić koji je prekrasnim udarcem matirao vrataraYassina Bounouja.

U drugom poluvremenu golova nije bilo, a Hrvati su se ponovno nakon 1998. veselili bronci. Prije četiri godine bili su viceprvaci, u finalu u Rusiji bili su bolji od Francuske 4:2.

U nedjelju od 16 sati u finalu će odmjeriti snage reprezentacije Argentine i Francuske. Argentinci su slavili 1978. i 1986., a Francuzi uz 2018. i 1998. godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.