Sponzor Gazprom! - "Pišem knjigu o svom bijegu traktorom iz Hrvatske"

Mogao je biti i hrvatski reprezentativac, no Miloš Degenek, nogometaš Crvene zvezde i član reprezentacije Australije odlučio je progovoriti o svom životu u Hrvatskoj, gdje je rođen i kad je sa samo 18 mjeseci na traktoru otišao iz Knina.

"Zvezdaš" rođen u Zvonimirovom gradu: - Sve što smo ostavili u Hrvatskoj je naše. Uvijek je i bilo. Otkrit ću sve detalje o ratu u Hrvatskoj. Bio sam dijete kad smo izbjegli iz Hrvatske u Srbiju, ali na dijete takve stvari ostavljaju posljedice. Uz to, bio sam u Srbiji 1999. tijekom NATO-ova bombardiranja.

Izgleda da ne mora tražiti sponzora, jer on se nameće sam po sebi. Gazprom je u Europi sponzor jedino Crvenoj zvezdi pa zašto ne bi omogućio širenje nogometaševih ideja koji igra upravo za bivšeg prvaka Europe koji se ne odriče svoje zlatne ruske koke.

Sponzor Gazprom! - "Pišem knjigu o svom bijegu traktorom iz Hrvatske" Miloš Degenek / Instagram
4. 8. 2022

Foto: Miloš Degenek / Instagram

Nogometaš Crvene zvezde Miloš Degenek rođen je 1994. u Kninu, a  njegova je obitelj pobjegla u Aranđelovac u Šumadiji. Pet godina kasnije cijela se obitelj odselila u Australiju gdje je Degenek ostvario zavidnu sportsku karijeru. Najavio je kako će napisati knjigu o svemu što je prošao.

Izgleda da ne mora borati sponzora, jer on se nameće sam po sebi. Gazprom je u Europi sponzor jedino Crvenoj zvezdi pa zašto ne bi omogućio širenje nogometaševih ideja koji igra upravo za bivšeg prvaka Europe koji se ne odriče svoje zlatne ruske koke.

Degenek je bio u Kninu nakon rata. Prvi put prije više od deset godina, a zadnji put prije tri godine.

- Želio sam vidjeti gdje smo rođeni, gdje smo živjeli. Godio mi je boravak tamo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.