Spominje mu "familiju" i komunističke dosjee u Beogradu! Vučić bi mu se mogao krvi napiti nastavi li ga naš ministar Grlić Radman i nadalje napadati

- Što se za Grlić-Radmana da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno..., izjavio je to vidno razljućen Aleksandar Vučić, nakon što ga je hrvatski ministar vanjskih poslova pokušao umiriti da sa i njega na fašniku spalili, pa nema razloga da ne spale i srpskog ovovremenog "vožda." Pri tome je srpskog predsjednika proglasio i mogućim “trabantom ili satelitom Rusije”.

Spominje mu "familiju" i komunističke dosjee u Beogradu! Vučić bi mu se mogao krvi napiti nastavi li ga naš ministar Grlić Radman i nadalje napadati Hrvatska vlada
25. 2. 2024

- Hrvatski ministar ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije.
Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i wartburg, možda i Fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno...

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić optužio je u subotu navečer hrvatskog ministra vanjskih poslova za uplitanje u unutarnje stvari Srbije nakon što ga je Gordan Grlić Radman nazvao mogućim “trabantom ili satelitom Rusije”.

Grlić Radman je gostujući na televiziji N1 izjavio u subotu da su jedno građani Srbije, a drugo Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na čijoj će biti strani.

“Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojem će stolcu sjediti, jer je neudobno sjediti na dva stolca. Vučić ne bi trebao imati veliku dilemu, on zna otkud dobiva podršku, zna otkud se financira zapadni Balkan…”, rekao je Grlić Radman, javlja N1.

“Prema tome, on može biti eventualno nekakav trabant ili satelit Rusije, ali tu nećemo dozvoliti kao saveznici, a i partneri sa SAD-om bilo kakav utjecaj Rusa ili drugih malignih utjecaja koji bi narušili stabilnost zapadnog Balkana.”

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.