- Sova nije za sina platio ni avion, ni karmine, ni sprovod, a račune koje nikada nije platio, predao sam mu ja. Osobno! Sina je dopremio iz Indije osobno novcem poreznih obaveznika!

VADI MU ĐIGERICU! Branimir Glavaš ne prestaje gaditi Vladimira Šeksa. Svakog dana pusti neku pikanteriju o svom (ne)prijatelju. Ovaj put ga je podsjetio da ga je sprovod sina stajao 0 kuna i da je sam Šeks osigurao let novcem poreznih obaveznika!

Izjavio je i kako "Sova" laže o njegovu krunskom svjedoku Jarnjaku, te kako ovaj zamalo izmlatio na predsjedništvu HDZ-a. A za to vrijeme je Kosorica kao predsjednica vrištala!

- Sova nije za sina platio ni avion, ni karmine, ni sprovod, a račune koje nikada nije platio, predao sam mu ja. Osobno! Sina je dopremio iz Indije osobno novcem poreznih obaveznika! Marko Lukinić / Pixsell
31. 10. 2023

Evo što je danas Branimir Glavaš napisao o svom nekdašnjem prijatelju, a danas ljutom neprijatelju za kojeg tvrdi da mu je montirao sudski proces u kojem je proglašen ratnim zločincem:

- Danas Sova nastavlja s lažima u Novom listu. Neka kaže koliko ga je stajao sprovod sina i tko mu je predao račune o plaćenom sprovodu samo kao pokriće. Sprovod sina ga je koštao ravno 0 kuna, a račune koje nikada nije platio, predao sam mu ja. Osobno. Čak i same karmine, platio je Sova 0 kuna.
Laže i o samom Jarnjaku. Kaže da je skoro došlo do fizičkog obračuna njega i Jarnjaka, a istina je da ga je Jarnjak zamalo izmlatio na predsjedništvu HDZ-a. A za to vrijeme je Kosorica kao predsjednica vrištala!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.