ŠOKANTNO S Rusijom se trguje nikad bolje, 9 paketa sankcija, a učinak manji od 0! Slovenci naj trgovci, uvezli iz Rusije 346 % više roba nego 2021.

POTPUNO NEVJEROJATNO!!! Ne samo da Ukrajini ne šaljemo oružje u dovoljnoj mjeri koje joj je potrebno da obrani sebe i nas, mi izdašno financiramo i Putinov rat, više nego ikad prije.

Guy Verhofstadt: - 1 slika govori sve... 9 paketa sankcija a učinak manji od 0 ! Nagrađujemo Rusiju za njen rat protiv nas!

Od 27 EU država, njih samo 5 danas manje uvozi roba iz Rusije, a trgovinu je najviše pojačala Slovenija koja je u prošloj godini uvezla od Putina ni manje ni više već 346 % više dobara nego godinu dana ranije.

Hrvatska pojačala uvoz 68 % iz Rusije!!! Nijemci su uvezli 33 posto više Putinovih dobara, Nizozemci 51 %, Francuzi 84 %, Talijani 100 % Tko tu koga? Puneći skladišta naftom, plinom i rudnim bogatstvima napunili i proračun Putinove ratne mašinerije.

Eurostat je donio statistiku koja najbolje progovara o učincima sankcija na Rusiju!

Sankcije imaju veliki učinak jedino na naš džep, a očito da ne ciljaju toliko Putina, koliko nas same. Otkako je EU uvela 9 paketa raznih sankcija prema Rusiji mi u EU imamo manju kupovnu moć i veće račune (i do 300%).

ŠOKANTNO S Rusijom se trguje nikad bolje, 9 paketa sankcija, a učinak manji od 0! Slovenci naj trgovci, uvezli iz Rusije 346 % više roba nego 2021. Europian parliamnet / EP
4. 1. 2023

Guy Verhofstadt, belgijski europarlamentarac i bivši premijer prenio je zastrašujuće zapažanje "Eurostata" koji je istražio uvoz roba iz Rusije u EU i donio frapantne rezultate. Eto što je napisao ispod tablice koja najvjerodostojnije otkriva svo EU licemjerje:

- 1 slika govori sve... 9 paketa sankcija a učinak manji od 0 ! Nagrađujemo Rusiju za njen rat protiv nas!

Sankcije imaju veliki učinak jedino na naš džep, a očito da ne ciljaju toliko Putina, koliko nas same. Otkako je EU uvela 9 paketa raznih sankcija prema Rusiji mi u EU imamo manju kupovnu moć i veće račune (i do 300%).

Sve ovo pokazuje da su zemlje EU-a prespore u uvođenju sankcija i da ih odugovlače i da su posve pogrešne. Očito je da su puneći skladišta naftom, plinom i rudnim bogatstvima napunili i proračun Putinove ratne mašinerije.
Dobro jutro Guy Verhofstadt! Porezni obveznici plaćaju cijenu vašeg samoubojstva EU sankcije. Vaše besmislene sankcije također ugrožavaju tisuće radnih mjesta u Europi!

Ne samo da Ukrajini ne šaljemo oružje koje joj je potrebno da obrani sebe i nas.
Financiramo i Putinov rat protiv nas više nego ikad prije.

To potvrđuje da se Rusija ne može kazniti, nego da psihološki učinak sankcija na tržišta nema nikakve koristi od toga osim američkih energetskih i oružarskih lobija koji žive na ratovima i međunarodnim napetostima.

Zamislite samo kako bi te brojke izgledale da cijevi Sjevernog toka 1 i 2 nisu eksplodirale! Brojni su i oni koji se pitaju a što je s prodom njemačke i francuska elektronike, optike i drugih vojnih komponenata Putinu. Bolji poznavatelji prigoda tvrde kako trgovina i toga nikad nije bolje išla.

Brojni su komentari na stranicama belgijskog europarlamentaraca a uglavnom se svode na to da sankcije su kontraproduktivne, da kad krenete u rat u ime neokonzervativaca, morate biti spremni izgubiti svoje građane (Ukrajina), bogatstvo i pristup prirodnim resursima (EU), financijama i oružju (EU, Ujedinjeno Kraljevstvo), sve kako biste subvencionirali neokonzervativnu agendu za kažnjavanje Rusija.

Ovo je jedan od komentara koji je pokupio najviše lajkova na FB stranici Guy Verhofstadta:

- Pa, SAD je gurao ovaj rat 8 godina, i kao što njihovi neokonski lideri otvoreno priznaju, to je velika stvar "mi osiguravamo metke, Ukrajina dostavlja tijela." Doista, doista nevjerojatno da je masa toliko hipnotizirana da neće obratiti pozornost na ono što američka geopolitička mafija otvoreno iznosi. Ali hej, nema goriva, (masovno) veći računi za režije, sve je to vrijedno odavanja počasti SAD-u. Ili ne.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.